Passejada Solidària a Sant Pere de Vilamajor

Passejada Solidària a Sant Pere de Vilamajor

El 19 de maig se celebrarà una passejada solidària a favor de l’Associació Catalana de la Síndrome 22q

Dimecres, 13 de març de 2024 a les 00:00

El 19 de maig vine a la Passejada solidària per la Síndrome 22q  organitzada pels Caminaires de Faldes a Sant Pere de Vilamajor. La sortida serà des del Centre Cívic El Pi Novell, a la cruïlla entre l’avinguda de Sant Elies i el carrer Ginebró, a les 9 del matí.

El recorregut de la passejada és circular, de dificultat baixa, apte per tots els públics. Passa pels caminets rurals de la plana de Sant Pere de Vilamajor. La passejada, a pas normal, dura unes 2 hores i 45 minuts, recorrent uns 9’5 quilòmetres.

Durant el recorregut es fa una parada tècnica a poliesportiu de Les Faldes del Montseny amb la col·laboració de l’Assoc. de Veïns de Les Faldes amb aigua i fruita pels participants.

Les inscripcions costen 5 euros que es paguen el mateix dia de la fira a favor de l’Associació Catalana de la Síndrome 22q. Tot i que es recomana inscriure’s i recollir el dorsal durant la Fira de la Primavera el 18 de maig al Parc de La Rectoria de Sant Pere de Vilamajor, també es pot inscriure’s el mateix dia. Cada participant tindrà dret a una bossa esportiva amb gorra, buff, llibreta, metre , etc

 

Info: https://www.vilamajor.cat/actualitat/noticies/el-19-de-maig-se-celebrara-una-passejada-solidaria-a-favor-de-lassociacio-catalana-de-la-sindrome-22q.html

Tags:

Feu un comentari