Llinars del Vallès

Llinars del Vallès és un municipi situat a 40 quilòmetres de Barcelona, tocant al Montseny i al costat de la serra del Corredor, compta amb un entorn natural molt ric per passejar i amb múltiples rutes per fer a peu o amb bicicleta. A la tardor, durant la temporada boletaire, es poden trobar bolets als nostres boscos, sobretot rovellons, que han estat i són els ingredients autòctons.

Molts camins arriben a la Torrassa, una torre de defensa que es remunta a l’època romana que es pot visitar els caps de setmana, i des d’on s’aprecien vistes privilegiades del Vallès i del Maresme.

Altres llocs d’interès són l’Església romànica de Sant Sadurní de Collsabadell, l’Església de Sant Esteve del Coll del segle XVI, l’Església de Sant Joan de Sanata, les restes del Castellvell del segle IX-X o també es pot contemplar l’arquitectura modernista de Can Bordoi.

A Llinars també pots trobar una oferta gastronòmica rica i variada, que et permet gaudir tant de la cuina tradicional com de la cuina més creativa.
I per descansar, us recomanem que féu nit a l’oferta variada de cases rurals que hi ha a les afores del municipi.


Apropa’t i viu Llinars del Vallès

Veure-les totes
escut_de_llinars_del_valles

Adreça

Plaça de la Vila, 1, 08450 Llinars del Vallès, Espanya.

Dades de contacte

Telefon 938412750

Web https://www.llinarsdelvalles.cat/