Cànoves i Samalús

Cànoves i Samalús, dues personalitats ben diferenciades, on s’hi respiren boscos i praderies, rierols i  masies que conformen un paisatge que captiva els nostres sentits i ens embolcalla en un entorn de gran bellesa.

Natura i cultura,  història i tradició acompanyat també d’una bona oferta gastronòmica  configura el patrimoni del nostre municipi.  Un poble integrat dins del Parc Natural del Montseny que és Reserva de la Biosfera i que ostenta la distinció de la Carta Europea de turisme Sostenible.

Aquest tresor, dota a  Cànoves i Samalús d’un espai únic i proper per gaudir-lo de mil maneres: Senderisme, rutes en BTT, rutes a cavall, rutes gastronòmiques, visites del seu patrimoni històric i cultural com el poblat ibèric del Puig del Castell, l’ermita neogòtica de Sant Salvador de Terrades, l’església romànica de Sant Andreu de Samalús i la de Sant Muç de Cànoves, els seus forns ibèrics entre d’altres paratges naturals dignes de visitar.  En una vessant més popular, no podem deixar de mencionar esdeveniments tan important les seves fires com la de Sant Ponç o la mostra de carboneig que s’hi celebra cada dos anys … Tot un ventall de llocs d’interès i activitats per viure i experimentar que us captivaran.


Apropa’t i viu Cànoves i Samalús

Veure-les totes
escut_canoves_i_samalus

Adreça

Masia Can Casademunt, s/n, Cànoves, Barcelona, España.

Dades de contacte

Telefon 938710018

Web http://www.canovesisamalus.cat/