Sant Pere de Vilamajor

El poble de Sant Pere de Vilamajor es troba a 6 km de Cardedeu, on la plana del Vallès Oriental es fon amb el massís del Montseny. El centre històric compta amb una magnífica torre romànica que formà part del castell de Vilamajor, palau de repòs dels comtes de Barcelona, just al costat del Punt d’Informació. Per commemorar les estades de la família reial al municipi, cada novembre se celebren les vetllades medievals del Vilamagore, que inclouen representacions teatrals, justes de cavalls, un mercat temàtic…

L’església parroquial, d’estil goticorenaixentista, fou restaurada recentment pel Centre d’Art Contemporani La Rectoria. La visita a la nau, adornada amb treballs orgànics de moltes disciplines, com el ferro, el vidre, la pintura o la ceràmica, és altament recomanable.

La plana de Vilamajor està plena de masies, fonts i arbres centenaris que voregen camins i que són ideals per visitar i fer senderisme. Per als més agosarats, també és possible d’enfilar-se per l’extens municipi, que s’estén dins el Parc Natural del Montseny pels darrers contraforts del Pla de la Calma i està declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO. El terme municipal és travessat pel Sender del Pi Novell PR-C 139, que enllaça amb el sender de gran recorregut del Vallès, el GR-97, i el del Montseny, el GR-5, i a les seves muntanyes es poden trobar fonts amagades, esglesioles centenàries, senders i pistes forestals que conviden a l’aventura.


Apropa’t i viu Sant Pere de Vilamajor

Veure-les totes
sant_pere_de_vilamajor_escut

Adreça

Carrer Nou, 26, 08458 Sant Pere de Vilamajor, Barcelona, Espanya.

Dades de contacte

Telefon 938450008

Web http://www.vilamajor.cat/