Parets del Vallès

Parets, emplaçat al sud-oest del Vallès Oriental, disposa d’una bona xarxa de comunicacions que han afavorit el desenvolupament industrial de la vila a partir dels anys 60.

A més, dins del terme s’inclou una part del Circuit de velocitat de Barcelona – Catalunya. Té 1.110 anys d’història i conserva un interessant patrimoni arquitectònic del qual en destaca la Torre de Cellers, catalogada com a Bé Cultural d’Interès Nacional en la categoría de monument històric. També cal esmentar la Torre de Malla, del segle X, que presideix el paratge agrícola de Gallecs; l’edifici de la Marineta, del s. XVI, diverses masies del s. XVIII i les cases d’aire modernista de l’Eixample.

L’església neoromànica de Sant Esteve acull un important conjunt escultòric de Frederic Marès, i a l’exterior de la plaça de la Vila es pot admirar la pèrgola d’Enric Miralles. Altres dos símbols locals són el megàlit de la Pedra del Diable i el mural pop d’Arranz-Bravo i Bartolozzi.Compta amb diversos restaurants de renom a la comarca i l’oferta comercial s’ha completat darrerament amb la nova zona d’Iveco. Nombroses activitats al llarg de l’any converteixen Parets en una vila atractiva i emprenedora: el mercat medieval, les festes majors d’estiu i d’hivern, la Nit del Teatre al Carrer, la Festa de la Pedra del Diable o el Pessebre Monumental en són una bona mostra.


Apropa’t i viu Parets del Vallès

Veure-les totes
escut-3

Adreça

Carrer Major, 2, 4, 08150 Parets del Vallès, Barcelona.

Dades de contacte

Telefon 935738888

Web http://www.parets.cat/