La Roca del Vallès

Tradició i modernitat


A la Roca del Vallès es combina l’antigor i la modernitat, i els visitants tan poden visitar jaciments megalítics a la Serralada Litoral com el complex comercial de la Roca Village.

A la Roca s’hi arriba fàcilment


A la Roca del Vallès hi passen dues grans vies de comunicació, l’autopista A-7 i la C-60, que comunica amb la costa, Mataró. Aquesta ubicació privilegiada ja existeix des de l’època romana quan el poble era creuat per la Via Augusta, amb un traçat molt semblant al d’ara.

Observa el castell de la Roca


La història del terme de la Roca està estretament vinculada a la del seu castell, que s’alça sobre un campament romà, i data del segle X. Antonio Rivière compra el castell l’any 1952 per restaurar-lo i convertir-lo en la seva residència senyorial privada.

Coneix la “Ruta Prehistòrica de la Roca”


Aquesta ruta ens permet conèixer la petjada humana mil·lenària mitjançant els nombrosos jaciments arqueològics localitzats a prop del Parc de la Serralada Litoral.

Gaudeix de l’entorn natural


L’entorn natural de la Roca del Vallès permet gran varietat de sortides per anar amb bicicleta o passejades pels camins rurals i per la llera del riu Mogent, una manera molt saludable de conèixer els voltants del municipi.

Turisme, compres i oci a la Roca


El complex comercial La Roca Village es configura com un gran pol d’atracció de visitants, és un dels centres comercials de tipus outlet més grans del sud d’Europa. Complementa aquest oci, el camp de golf de Santa Agnès de Malanyanes i l’oferta variada de la restauració local.

Oferta gastronòmica del municipi

Consulta el llistat de restaurants del municipi aquí.


Apropa’t i viu la Roca del Vallès

Veure-les totes
originals

Adreça

Carrer de Catalunya, 18-24, 08430 La Roca del Vallès, Espanya.

Dades de contacte

Telefon 938422016

Email ajuntament@laroca.cat

Web http://www.laroca.cat/