Bigues i Riells del Fai

Bigues i Riells del Fai es troba a la capçalera de la Vall del Tenes i al peu dels Cingles de Bertí. La cinglera i el riu són dos espais naturals de gran bellesa paisatgística. Un dels espais més emblemàtics del municipi és Sant Miquel del Fai. El conjunt posseeix un gran valor paisatgístic, històric i cultural. Hi destaquen l’espectacular salt d´aigua, les vistes a la vall i a la cinglera, la singular església cavernícola, l’ermita romànica de Sant Martí i la casa prioral d’estil gòtic. 

També posseeix un important patrimoni històric i arquitectònic: les esglésies parroquials de Sant Vicenç de Riells, amb referències des del segle X, i Sant Pere de Bigues, consagrada al segle XI, amb el magnífic retaule renaixentista del Roser; les ermites romàniques de Sant Mateu de Montbui, Sant Bartomeu de Mont-Ras, a Bigues, i Sant Martí del Fai i Santa Maria de Villar, a Riells; edificis medievals com el Castell de Montbui i el barri de la Torra; i moltes masies escampades pel terme. 

La qualitat dels restaurants són un al·licient més per visitar-nos, amb cartes gastronòmiques que inclouen productes autòctons com les mongetes del ganxet i els tomàquets de Riells.


Apropa’t i viu Bigues i Riells del Fai

Veure-les totes
escut_de_bigues_i_riells-svg

Adreça

Avinguda Prat de la Riba, 167, 08415 Bigues i Riells, Espanya.

Dades de contacte

Telefon 938656225

Email ajuntament@biguesiriells.cat

Web https://www.biguesiriells.cat/