Sant Celoni

Estratègicament situat i considerat portal privilegiat del Parcs Naturals del Montseny i del Parc del Montnegre i Corredor, Sant Celoni ofereix al visitant una oferta de qualitat basada en els seus principals atractius: el bosc, la cuina i el patrimoni.

Tant si vol fer un gran recorregut, amb ascensos de més de 1.700m., com una tranquil·la passejada per l’entorn més immediat del municipi, Sant Celoni és el punt de partida ideal per a excursionistes de tota mena. En família o amb amics, en parella o sol, a Sant Celoni trobarà la ruta que millor s’adapti a les seves necessitats. Un passeig pel centre de la vila els permetrà descobrir llocs com l’Església Parroquial de Sant Martí, amb una magnífica façana barroca decorada amb els esgrafiats més importants de Catalunya, o el conjunt medieval de Sant Martí de Pertegàs i la Rectoria Vella, que us situarà  als orígens de la vila.

La cuina del Baix Montseny, molt vinculada als productes del nostre territori com els bolets i les castanyes, és un referent que, al llarg de l’any ofereix al visitant diferents propostes per assaborir-la i gaudir-la.


Apropa’t i viu Sant Celoni

Veure-les totes
sant_celoni_escut

Adreça

Plaça de la Vila, 1, 08470 Sant Celoni, Barcelona, Espanya.

Dades de contacte

Telefon 938641200

Email santceloni@santceloni.cat

Web http://www.santceloni.cat/