Montmeló

El terme municipal de Montmeló té una superfície de 4,11  km2 i es troba situat en l’àmbit  del Vallès Oriental coincidint amb l’aiguabarreig dels rius Congost i Mogent.

El 1991 fou inaugurat el Circuit de Barcelona – Catalunya, construït en la seva major part en el terme municipal de Montmeló, i que ha posat el nom del municipi al món.

El municipi conserva un patrimoni arqueològic important, principalment pel que fa als jaciments d’època romana republicana, entre els quals destaquen la vil·la romana de Can  Massot, al nucli urbà, i el jaciment de Can Tacó, al turó de les Tres Creus. Aquest darrer està declarat Bé Cultural d’Interès Nacional en la categoria de zona arqueològica.

Montmeló disposa d’una àmplia oferta d’activitats culturals, esportives, educatives i de lleure que es realitzen en els diferents equipaments municipals: Escola de Música, Biblioteca, Centre Cultural, Sala Polivalent, Escoles de Primària, Institut de Secundària, Escola Bressol, Pavelló Poliesportiu, Camp de Futbol, Piscines d’estiu, Pistes Esportives, Centre de Formació i Recursos, Centre de Formació d’Adults, Residència –centre de dia per a la gent gran, Casal de la Gent Gran, Centre de Formació Ocupacional, Deixalleria, Museu i Centre d’Atenció Primària.


Apropa’t i viu Montmeló

Veure-les totes
montmelo_escut

Adreça

Plaça de la Vila, 1, 08160 Montmeló, Espanya.

Dades de contacte

Telefon 935720000

Web https://www.montmelo.cat/