Festa Major de Sant Miquel a Vallromanes

Festa Major de Sant Miquel a Vallromanes

Festa Major Sant Miquel 2023

Del 22 de setembre a l’1 d’octubre.

Ja està tot a punt per a la Festa Major de Sant Miquel 2023 que enguany oferirà més d’una trentena d’actes entre els quals alguns de tradicionals com la botifarrada, la xocolatada infantil, el mercat rural, els jocs infantils, el cercavila i ballada dels nostres gegants Vallis i Sai, el sopar de cabàs i el ball d’orquestra amb la Tribut FM.  

La Survival Zombie arriba a la seva 9a edició com una de les activitats més esperades i consolidades per al jovent, que també podrà gaudir de la Nit Jove amb Wateke On Tour 2023, el concert de Yung Jisus , el cinema a la fresca i el làser tag. Cal destacar l’espectacle de teatre “La pell fina“ de la companyia Flyhard i l’obra “Los muertos de hambre” de la companyia local Sweet Boom al Casal de Cultura. El pregó 2023 anirà a càrrec de l’Associació Cultural Solstici. També podrem gaudir de la batucada dels Valltocats i de l’espectacle làser de fi de festa a la plaça de l’Església.

Un any més, l’Ajuntament vol agrair la col·laboració de les entitats locals que s’hi han sumat organitzant activitats com els concerts de Gòspel i de la Coral de Vallromanes, el tir amb arc, el torneig d’escacs, l’espai nadons i la tercera edició de la cursa nocturna Trinxavambes Xtrail.

Cal destacar que el cartell de la Festa Major Sant Miquel 2023 és autoria de l’alumnat de 2n de Primària de l’IE Els Tres Pins del passat curs 2022-23.

Pots consultar el programa íntegre aquí.

Inscripcions Survival Zombie: https://forms.gle/7wDvpTNwHTFXLEdUA

Informació i inscripcions Nocturna Xtrail: https://www.lanocturnaxtrail.com

Info: https://www.vallromanes.cat/actualitat/noticies/festa-major-sant-miquel-2023.html

Tags:

Feu un comentari