La caminada de Caldes de Montbui

La caminada de Caldes de Montbui

La Caminada de Caldes 2023

La ruta de la vinya del Guerxo

Us presentem la XXI edició de La Caminada de Caldes que porta per nom un corriol que només vam poder utilitzar a la primera Caminada. Enguany hem pogut recuperar el traçat d’aquest camí, que trobareu gairebé al final del recorregut, després de pujar cap a Guanta, resseguir camins i corriols de la Serra del Farell, tant per la cara de ponent com per la de llevant. Podreu escollir entre dos entretinguts recorreguts ( 19 i 14 kms ) que requereixen una mínima preparació física.

Esperem que gaudiu de La Caminada, dels corriols, camins, vistes panoràmiques i dels avituallaments que trobareu durant el recorregut.

Trobareu el reglament per participar i com fer les inscripcions al document Díptic de la Caminada aquí

Cliqueu sobre el cartell per ampliar-lo

A partir del dia 16 de febrer i fins el 9 de març podeu fer les inscripcions per a la Caminada 2023 (Tanquem inscripcions amb 700 participants)
Els socis i sòcies del CECMO rebreu informació apart.

14 € Adults // 10 € nascuts a partir de març de 2009

Opcions d’inscripció:
(No s’admenten inscripcions el mateix dia de la Caminada)

Inscripcions anticipades fins el 9 de març (o fins arribar als 700 inscrits).

Important per a la caminada 2023:

  • Per questions organitzatives no es poden portar gossos a la caminada.
  • La divisió del recorregut curt i llarg serà al control de l’esmorzar ( km 5,800). L’hora màxima per poder seguir el recorregut llarg serà a les 10:00 del matí. Per poder fer el recorregut llarg us recomanem sortir entre les 7:30 i 8:00 del matí.
  • El recorregut curt (14 kms) exigeix igualment una mínima preparació física, ressegueix corriols desgastats i té un desnivell important per la seva distància.
  • Els menors de 18 anys, per poder participar a la Caminada, hauràn de portar l’autorització signada pel pare/mare o tutor.
    Descarrega’t l’autorització
  • Els/les participants que estiguin federats (FEEC o FEDME) al finalitzar la Caminada s’els retornaràn 2€. Caldrà mostrar el carnet de federat.

Info: https://www.cecmo.net/12-de-marc-la-caminada-de-caldes/

Tags:

Deixa un comentari