I Jornada “La dona al Montseny”

I JORNADA "LA DONA AL MONTSENY"

I Jornada “La dona al Montseny”

L’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny i Arremangades, Associació Dones del Montseny organitzen conjuntament la primera jornada sobre “La dona al Montseny”. L’objectiu de l’esdeveniment és posar en valor el rol que ha desenvolupat la dona a la Reserva de la Biosfera del Montseny al llarg dels segles, sovint poc valorat o reconegut.

L’esdeveniment tindrà lloc el dia 8 de març a les 17 hores, a l’Edifici Multifuncional del poble de Montseny. Serà gratuït i està destinat al públic en general.

Es realitzaran tres taules de debat: “El territori com a font d’oportunitats”, “La dona al món rural: emprenedoria i maternitat” i “El paper de la dona al Parc Natural del Montseny en l’associacionisme: visió de futur”. En totes elles hi participaran diferents dones que encapçalen projectes artístics, turístics o comercials en aquest espai natural. Al final de l’acte també hi haurà una mostra de serveis i productes locals.

La jornada compta amb el suport de la Reserva de la Biosfera del Parc Natural del Montseny així com de les Diputacions de Barcelona i Girona.

Més informació:
Associació d’Empresaris Turístics del Montseny
T. 938 482 008 – turisme@turisme-montseny.com – www.turisme-montseny.com

Arremangades, dones del Montseny
dones@arremangades.orgwww.arremangades.org

Deixa un comentari