Fira de la Col i Mercat Km0 (productors Vallès Oriental) a La Roca del Vallès

Fira de la Col i Mercat Km0 (productors Vallès Oriental) a La Roca del Vallès

8a Edició de la Fira de la Col i Mercat KmO

Hora: De 10 a 18 h
Lloc: Rambla Mestre Torrents, Carrer del Montseny, Carrer Espronceda, Carrer Indústria, Plaça de l’Era i Plaça Can Torrents

Parades d’artesania, alimentació i productes propis de la pagesia, mostra d’arts i oficis amb diferents artesans que faran demostracions d’objectes relacionats amb la col, jocs gegants tradicionals de carrer; tallers, activitats i campament prehistòric “La Roca, terra de megalítics”.

El proper diumenge 26 de novembre celebrem a la Roca una nova edició de la Fira de la Col i del Mercat de Km 0. Enguany serà la 8a Fira de la Col i la 4a edició del Mercat de Km 0, essent ja una data assenyalada dins del calendari roquerol.
D’entre les novetats cal destacar el nou espai gastronòmic que s’ubicarà a la plaça Can Torrents amb restaurants del nostre municipi, i de nou el mercat de KmO amb productors locals i del Vallès. A més a més, any rere any anem augmentant les parades, amb associacions, entitats locals, així com alguna escola del municipi. Fet pel qual farà que la Fira s’amplii i ompli més espais i carrers de la Roca centre.
Una vegada més, el fil conductor serà la col i l’aposta pel comerç local i pels productors de la zona, que aporten un excel·lent producte de proximitat.

Esperem que grans i petits gaudiu aquestajornada plena d’activitats i tallers.

 

Info: http://www.laroca.cat/actualitat/que-esta-passant/agenda/8a-fira-de-la-col-i-mercat-km-0

Programa: https://laroca.webmunicipal.diba.cat/media/repository/noticies/2023/11._Novembre/Programa_Festa_Major_d_hivern_de_Sant_Sadurni.pdf?_t=1699526004

Deixa un comentari