Festa Major de l’ Ametlla del Vallès

Festa Major de l’ Ametlla del Vallès

FESTA MAJOR DE L’ AMETLLA DEL VALLÈS 2021

Del 25 al 29 d’agost (ambdós dies inclosos) l’Ametlla del Vallès celebrarà la seva Festa Major que, per segon any consecutiu, s’ha hagut d’adaptar a les restriccions derivades de la pandèmia de la COVID-19.

És per aquest motiu que aquest any la Festa Major tindrà un format més modest, que s’ajorna fins l’any vinent la celebració de la tradicional Lluita de Barris i la fira d’atraccions, i que les activitats programades s’han pensat per arribar a tots els públics però evitant grans concentracions de gent.

AVISOS:

Enguany, com que els actes es duen a terme en un recinte tancat per controlar l’aforament segons la normativa de salut pel que fa a la pandèmia, també ens veiem obligats a contemplar la normativa d’espectacles de la Generalitat. Així, en ser recinte tancat, els menors de 16 anys que vulguin anar als concerts hauran d’anar acompanyats de pare/mare/tutor o d’un adult a qui els pares hagin permès acompanyar aquest menor de 16, i el document que ho demostra.

Segons el protocols del PROCICAT pel que fa a les activitats de lleure, als tallers infantils i al “paintball” els pares, mares i/o tutors hauran de signar la declaració responsable de COVID-19, que trobaran a la mateixa activitat.

Deixa un comentari