Festa Major de Sant Feliu de Codines 2021

Festa Major de Sant Feliu de Codines 2021

Festa Major de Sant Feliu de Codines 2021

Arriba el mes de setembre i molta gent es fa aquesta pregunta: hi haurà Festa Major? La resposta és si, hi haurà una Festa Major segura, adaptada a la normativa i esperem que sigui ben participativa.

Hi haurà el pregó de Festa Major de Sant Feliu de Codines amb una estrella televisiva que ens el presentarà i Festa de l’Esbart Codinenc. Tindrem una representació estàtica de foc i música del Grup del Correfoc amb el públic assegut, una tarda de tabals i gegants amb espectacles estàtics amb públic també assegut. Sense fer les tradicionals rues; un scape room pel carrer, les curses adaptades a les normatives i amb nous recorreguts, la tradicional COU del Centre Excursionista. Concerts per a joves i no tant joves, això si, asseguts i fins a les 00.30h.

Titelles i jocs gegants, tast de cerveses artesanes, teatre local amb els Deixalles 81, els membres del Museu obriran les portes amb cita prèvia,  les corals més nostrades ens cantaran després de tants mesos sense pujar a un escenari…. I els clubs esportius que també faran les seves activitats tradicionals de Festa Major. També retornaran les atraccions repartides en un parell de zones per poder complir amb les normatives.

Totes aquestes activitats, gratuïtes o de pagament, s’hauran de reservar a partir de dilluns 13 de setembre a les 9 hores del matí a través de la pàgina web de l’Ajuntament www.santfeliudecodines.cat per poder tenir un control dels assistents.

Consulteu totes les recomanacions i mesures que es duran a terme degut a les restriccions sanitàries de la Covid-19

Feu un comentari