TurismeVallès present a Mercat d’Escapades 2022

  • Es va celebrar els dies 27, 28 i 29 al Passeig Lluís Companys de Barcelona.

Un any més, el Servei de Turisme del Consell Comarcal va promocionar el turisme del Vallès Oriental en el Mercat d’Escapades, acció de promoció a públic final organitzada per l’Agència Catalana de Turisme.

TurismeVallès al Mercat d'Escapades 2022
TurismeVallès

El cap de setmana del 27, 28 i 29 de maig es va celebrar al Passeig Lluís Companys de Barcelona la sisena edició del Mercat d’Escapades, on el sector turístic català va tenir l’oportunitat de vendre les seves experiències directament a l’usuari i donar a conèixer al públic local les seves propostes turístiques.

TurismeVallès va ser present al mostrador A4 sota el paraigües de Barcelona és molt més i a la zona de Natura i Turisme Actiu. Després d’una època on la mobilitat ha estat restringida, les ganes de sortir i gaudir de l’aire lliure, la natura, els itineraris i les activitats al medi són de gran interès.

TurismeVallès al Mercat d'Escapades 2022
TurismeVallès

Durant tot el cap de setmana es va gaudir d’un seguit d’activitats entre les que hi havia l’Àrea Gastronòmica, on assaborir magnífics plats tradicionals elaborats amb productes del territori català; l’Escenari, on es va dur a terme una gran varietat d’espectacles, música en directe i actuacions; i el Joc de la Ruleta, en el que es va poder guanyar fantàstics premis.

Més informació: http://escasateva.catalunya.com/mercat-escapades/

Feu un comentari