Eixos comercials

En el Vallès Oriental trobem molts establiments comercials familiars de tota la vida, que han passat de pares a fills, donant un servei sempre de gran qualitat i professionalitat. Podem dir que aquests han estat el veritable impuls i motor per a moltes de les ciutats, que avui en dia, gaudeixen d’un teixit comercial de gran vitalitat i fortalesa.

Eix nord

A l’eix comercial nord, els visitants poden degustar productes tan emblemàtics com la botifarra de la Garriga o visitar fires tan característiques com el TapAmetlla. Els municipis que formen part d’aquesta agrupació són:

Eix sud

L’eix comercial sud ofereix als visitants productes amb marques pròpies com Producte de Gallecs o Montmeló, sempre a prop teu. Els municipis inclosos en aquest grup són:

Eix est

A l’eix comercial est els visitants poden trobar tota mena de comerços. Aquests elaboren, principalment, embotits, carns, pans i pastissos com els Celonins o la Coca de Palau. Els municipis que integren aquest eix comercial són:

Eix central est

L’eix comercial central est permet delectar-se amb els millors torrons del territori o tastar els deliciosos Borregos. Aquestes propostes i més es troben entre els municipis de:

Eix oest

Sabies que a l’extrem oest de la comarca es produeix una varietat única de mongeta? Aquest eix comercial, a part d’incloure la primera vila termal de Catalunya, també organitza fires tan característiques com la Fira del Rellotge o la Fira de la Carbassa. Els municipis que formen aquesta agrupació són:

Eix central oest

Finalment, el darrer grup de municipis, i un dels més populars, destaca pels seus importants mercats i les àrees comercials de gran envergadura, com la Roca Village. Els municipis inclosos dins d’aquest eix comercial són: