Setmana de proves esportives a la comarca

El Vallès Oriental és una comarca extraordinària per a practicar esport. Durant l’any trobem uns 100 esdeveniments esportius arreu de la comarca, alguns amb més reclam que d’altres. Cal fer esmena d’algunes de les més famoses:
La Travessa Viladrau – la Garriga
El Clar de Lluna
La Mitja de Granollers
La Nit de Bruixes
La Mitja Marató de Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca
Marxa pel Montseny
La Cursa de muntanya de la Vall del Congost
Fem Sui Trail Vilamajor
L’Ultra Montseny
Marató del Montseny
La Marxa Canovelles-Montserrat
Matagalls Granollers
La Cursa de bombers voluntaris de Caldes
Curses de Sant Silvestre
La Mitja Marató de Granollers
Des de fa 30 anys a Granollers es celebra la Mitja Marató, que passa pels municipis de les Franqueses i la Garriga. És un dels esdeveniments més concorreguts de la península convocant uns 10.000 corredors. El rècord de la cursa està establert en 59:26.
A més de la Mitja Marató el dia anterior és fa una cursa, adreçada als més petits de la casa, la Mini amb un recorregut que va dels 200 als 1500 metres. També es celebra una cursa per a Gegants.

 

L’Ultra-Trail Montnegre-Corredor de Vallgorguina
Aquesta és una cursa de 112 Km de recorregut i més de 5.900 metres de desnivell. Surt des de Vallgorguina, recorre el Parc del Montnegre-Corredor passant pels corriols amagats d’Olzinelles, el Turó Gros, Santa Maria i Sant Martí de Montnegre i també per la Riera dels Furiossos, Hortsavinyà, el Coll de Tres Termes, la Creu de Canet, el Montalt, el Turó de Llorita, Sant Andreu del Far, el Santuari del Corredor, etc.


A més de l’Ultra també es fan 2 curses més, la Marató de 42 Km i la Mitja de 22. A l’edició d’enguany també es farà l’Ultra-Trail Montnegre-Corredor-Kids, amb diferents circuits adaptats a les diferents edats dels infants.

Travessa Viladrau – la Garriga
Aquest esdeveniment és una caminada popular tot i que la gent el fa tant caminant com corrents. Des de les 6 del matí hi ha autobusos que porten als participants a Viladrau on a mesura que van arribant, comencen a dirigir-se cap a la Garriga travessant el Montseny. Al llarg de la caminada es passa per diferents punts emblemàtics del Parc Natural del Montseny com per exemple: Coll Formic, el Pla de la Calma, el Pla de l’Ase Mort, l’Erola, l’ermita de Sant Cristòfol de Monteuguea o la Roca Centella.Aquesta setmana destaquem… la Mitja de Granollers i l’Ultra-Trail Montnegre-Corredor de Vallgorguina 


Deixa un comentari