Vol privat en globus

Us convidem a viure l’aventura d’un viatge en globus a només 30 mn de Barcelona, a la regió del Vallès Oriental, amb sortida des de Cardedeu. Podreu descobrir des de l’aire panorames i paisatges impressionants, sobrevolant punts d’interès únics del Parc Natural de Montseny. Fins i tot, en dies assoleiats, es podran admirar els pics de Montserrat, la ciutat de Barcelona i el mar Mediterrani.

Particularitat del vol privat en globus : a la diferència del vol compartit, es tracta d’un vol realitzat amb més intimitat, volant només entre dos, o en grup de fins a 8 persones, el globus és totalment vostre. Quan sou només 2 passatgers a la cistella, el pilot us pot ensenyar les bases de vol en globus i us deixa pilotar-lo.

Descripció de l’activitat :

L’activitat comença de matinada amb la recollida dels passatgers al punt de trobada. A continuació, i si ho desitgen, els passatgers poden col•laborar en els preparatius : el muntatge i després l’inflat del globus. De seguida, ens enlairem per a un vol de més d’1 hora. El rumb ens ho marca el vent. Finalitzem el viatge amb l’aterratge i la recollida del globus per l’equip de rescat. Celebrem l’experiència al mateix lloc de l’aterratge brindant amb Cava i begudes refrescants. Finalment, es lliura a cada passatger un diploma personalitzat signat pel pilot del globus.

L’activitat VOL PRIVAT en GLOBUS inclou :

– Transport d’anada i tornada des de Barcelona en els nostres vehicles (servei extra).
– Organització del vol, material i equip humà.
– Assegurança responsabilitat civil segons normativa Europea Nº785/2004.
– La preparació e inflat del globus.
– El vol privat d’una duració aproximada d’1 hora, amb pilot profesional.
– L’aterratge i recuperació del globus i dels passatgers por el equip de terra.
– Tornada en 4×4 al punt de sortida.
– Un pica pica i la celebració de l’esdeveniment amb una copa de Cava y begudes refrescants.
– El certificat de vol firmar por el pilot.

Condicions de la reserva

Horaris i durada de l’activitat : el vol comença a primera hora del matí i s’acaba poc abants del mig dia. El viatge en globus dura més o menys 1 hora.

Dies d’activitat : operem els vols privats en globus tots els dies, de dilluns a divendres, y els caps de setmana, tot l’any. Es requereix un mínim de 2 persones per operar l’activitat..

Època de vol : en qualsevol dia de l’any, a l’estiu com a l’hivern, sempre que el temps ho permeti. De fet, volar a l’hivern ofereix l’avantatge d’una durada del vol més llarg.

Limitacions : el viatge en globus és molt segur, però amb la finalitat de no fer córrer cap risc als nostres passatgers desaconsellem l’activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys. Es tracta d’una activitat que depèn directament del temps. Es pot realitzar un vol en globus únicament amb vents fluixos i sense pluja. En cas de cancel•lació per condicions meteorològiques desfavorables, es concretaria una altre data de vol.

Adreça

Avinguda del Rei en Jaume, 4, Cardedeu, Catalunya, 08440, Espanya.

Dades de contacte

645049641

info@ballooning.es

http://www.ballooning.es