Fonts de Santa Maria de Palautordera

Santa Maria de Palautordera és un poble del Montseny a la solana, dins de la vall de La Tordera, ric en aigua, tot i que la gent gran ens diu que abans n’hi havia molta més.

És cert que, amb els anys, s’han perdut o han deixat de rajar algunes fonts.

Per això, el que es pretén és donar-les a conèixer, fer estimar les nostres fonts, tant als vilatans com a les persones que vénen de fora, per tal de preservar-les.

Es poden conèixer bé d’una atacada, amb una ruta que en passi per cinc o sis en un sol dia o gaudir en anar-les descobrint, una a una, fent una passejada, i per què no un berenar en família, amics… Moltes d’elles estan en parcs o en zones naturals on hi podem trobar taules i bancs.

Això sí, tinguem cura de l’entorn, emportem-nos les deixalles fins el contenidor més proper, preservem les plantes i els arbres i que els propers visitants que vagin a la font, trobin un lloc net i un entorn agradable, que no notin el nostre pas.

No hi ha totes les fonts de Palau, moltes d’elles estan en terrenys particulars i els seus propietaris han declinat aparèixer en aquesta guia. De les que hi surten, també n’hi ha que estan en propietats privades, pel que es demana el màxim respecte per les masies i els seus residents, pels camps de conreu i el bestiar que hi podem trobar.

Us desitgem una feliç descoberta de les fonts de Santa Maria de Palautordera.

Tel.: 938479555 / 938479620

Per a més informació, visita la pàgina web de l’ajuntament.

Adreça

Plaça de la Vila, 1, Santa María de Palautordera, Cataluña, 08460, Espanya.

Dades de contacte

938479555

turisme@smpalautordera.cat

http://www.smpalautordera.cat

Serveis