Circuit de Barcelona – Catalunya

El Circuit de Catalunya, inaugurat el 1991 a Montmeló, s’ha consolidat ja com una de les instal·lacions més modernes del món del motor que acull campionats de F1 i motociclisme.
Reuneix les condicions necessàries per celebrar-hi les competicions més importants del motor, com el GP Marlboro d’Espanya de F-1 i el de Catalunya de Motociclisme, puntuable per al Campionat del Món.

La superfície total és de 120 ha, el pàdoc ocupa 42.000 m, i presenta diferents traçats: el Circuit Gran Premi, de 4.727 m; el Circuit Nacional, de 3.067 m, i el Circuit Escola, de 1703 m.

A part d’acollir grans esdeveniments esportius, el Circuit és un espai multifuncional on es duen a terme activitats ben diverses: l’escola RACC-Renault de Turismes ofereix cursos de conducció, de diferents nivells i durada dins el pàdoc del recinte; L’escola ELF Renault hi fa també cursos pràctics de pilotatge i ofereix la possibilitat, segons el nivell, de posar-se al volant d’un Fórmula Renault en traçats del Gran Premi com el Circuit Nacional o bé el de l’Escola.
L’àmplia versatilitat de les instal·lacions del Circuit permet que s’hi puguin celebrar presentacions o convencions absolutament personalitzades. Organitzen visites guiades per a grups, i fins i tot podeu dir el “sí vull” tot olorant benzina.

Més informació