B&B Hotel Barcelona Mollet

B&B Hotel Barcelona Mollet està a només 18 quilòmetres de la ciutat comtal amb fàcil accés tant amb cotxe com en tren, a 10 minuts a peu de l’hotel hi ha dues estacions de tren Renfe que el portaran directe l’Estació de Sants a Barcelona en tan sols 30 minuts. En canvi si el que necessita és visitar les grans empreses amb seu en aquesta zona ha escollit l’estada immillorable al costat del centre comercial Decatlhon al centre de la zona empresarial i industrial del Vallès Oriental, tot el que necessita està al seu abast, ¡B & B hotel Barcelona Mollet és el lloc perfecte! Vol anar una mica més lluny? No hi ha problema: per la seva accessible ubicació podrà moure’s amb tren o amb cotxe depenent de les seves necessitats, si el que vol és anar a la platja de la Barceloneta només necessita 20 minuts amb cotxe i a 36 minuts a l’Aeroport Internacional de Barcelona.
B&B Hotel Barcelona Mollet disposem de 80 habitacions climatitzades, llits per a un descans plaent, televisor de pantalla plana de 22’’, accés Wi-Fi d’alta velocitat gratuït, còmoda taula de treball, i un ampli bany complet amb dutxa. La seva localització fa que la seva estada sigui còmoda, econòmica i funcional. Podeu escollir entre les nostres habitacions, dobles matrimonials, doble dos llits, triples o familiars.

Serveis d’hotel

Oferim atenció al client durant les 24 hores a la recepció. El B&B Hotel Barcelona Mollet ofereix internet WiFi gratuïta d`alta velocitat en tot l’ hotel; també us convidem a degustar cafè i te sense cost addicional les 24 hores en la nostra cafeteria, i podrà relaxar-se i socialitzar, veure les seves sèries favorites o triar amb tranquil·litat els llocs que vulgui visitar. Si el seu viatge és tant de negocis com de plaer, al B & B Hotel Barcelona Mollet trobarà tot el necessari per la seva estada.

Pàrquing

Disposem d’un pàrquing descobert gratuït per aparcar còmodament el seu vehicle.

Condicions de la reserva

Recepció oberta 24 hores
Reservar 1 habitació a partir de 47.00€

Logo B&B Hotel Barcelona Mollet

Adreça

Avinguda dels Rabassaires, Mollet del Vallès, Catalunya, 08100, Espanya.

Dades de contacte

Codi de recurs turístic: HB-004282

Telefon 34935796261

Email hotel.mollet@hotelbb.com

Web https://www.hotel-bb.es/ca/hotel/barcelona-mollet

Serveis