Aparthotel Atenea Vallès Granollers

L’Apartahotel Atenea Vallès és un Aparthotel a Granollers que es troba al centre comercial de Granollers a 20 km. de Barcelona, molt proper al circuit de Montmeló, excel·lentment ubicat respecte a les principals vies de comunicació. L’estació de GRANOLLERS CENTRE de RENFE (a 200 m) el comunica, en 30 min., amb el centre de Barcelona.

L’ establiment consta de 84 apartaments nous de 35 m² amb Dormitori, Sala d’estar, Bany i Cuina totalment equipada. És ideal per a les seves estades en família ja que ofereix la possibilitat d’allotjar fins a 4 persones.

L’Aparthotel Atenea Vallès disposa de tres salons amb capacitat de 10 a 150 persones, permetent agradables muntatges amb totes les necessitats tecnològiques. Un Aparthotel a Granollers equipat amb Sales de Reunions amb il·luminació natural i diferents muntatges adequats a cada necessitat.

Exquisit i saludable Buffet d’esmorzars amb gran varietat de productes artesans.

El restaurant, amb una elaborada gastronomia, és el punt de trobada per a dinars i celebracions a la zona.

Gym Atenea amb aparells de musculació i fitness. Atenea Spa amb 2 dutxes, bitèrmica i secuencial, banys de vapor, jacuzzi i pediluvi.

Parking privat i vigilat a partir de 8€ cotxe/dia

Internet, business corner i WIFI, gratuït a totes les habitacions.

Gaudiu de totes les comoditats d’un hotel a Granollers, del nostre Aparthotel Atenea Vallès a Granollers on, a més de tots els serveis d’un hotel, tindrà la possibilitat de disposar d’una cuina pròpia i d’unes habitacions d’una grandària superior en m2 a les de qualsevol hotel.

Logo Aparthotel Atenea Vallès Granollers

Adreça

Carrer d'Aragó, Granollers, Catalunya, 08401, Espanya.

Dades de contacte

Codi de recurs turístic: HB-004106

Telefon 938794820

Email ateneav@cityhotels.es

Web http://www.aparthotelateneavalles.com

Serveis