Vol en globus en família

Us convidem a viure l’aventura d’un viatge en globus a la regió del Vallès Oriental, en família o amb amics, amb sortida des de Cardedeu. Podreu descobrir des de l´aire panorames i paisatges impressionants, sobrevolant punts d’interès únics a la regió del Parc Natural de Montseny. Fins i tot, en dies solejats, es podran admirar els pics de Montserrat, la ciutat de Barcelona i el mar Mediterrani.

Descripció de l’activitat :

L’activitat comença de matinada amb la recollida dels passatgers al punt de trobada. A continuació, i si ho desitgen, els passatgers poden col•laborar en els preparatius : el muntatge i després l’inflat del globus. De seguida, ens enlairem per a un vol de més d’1 hora. El rumb ens ho marca el vent. Finalitzem el viatge amb l’aterratge i la recollida del globus per l’equip de rescat. Celebrem l’experiència al mateix lloc de l’aterratge brindant amb Cava i begudes refrescants. Finalment, es lliura a cada passatger un diploma personalitzat signat pel pilot del globus.

L’activitat inclou :

– Organització del vol, material i equip humà.
– Assegurança responsabilitat civil segons normativa Europea Nº785/2004.
– La preparació e inflat del globus.
– El vol d’una duració aproximada d’1 hora.
– L’aterratge i recuperació del globus i dels passatgers por el equip de terra.
– Tornada en 4×4 al punt de sortida.
– Un esmorzar « sorpresa » i la celebració de l’esdeveniment amb una copa de Cava y begudes refrescants.
– El certificat de vol firmar por el pilot.

Opció :

– Transport d’anada i tornada des de Barcelona (servei extra) : oferim una recollida des de Plaza Catalunya a la zona de vol, en nostres veicles 4×4 o minibus Passengers especialment adaptat per transportar passatgers. En alguns casos particulars, podem recollir als passatgers a l’hotel o altres ubicacions en Barcelona.

Condicions de la reserva

Horaris i durada de l’activitat : el vol comença a primera hora del matí i s’acaba poc abants del mig dia. El viatge en globus dura més o menys 1 hora.

Dies d’activitat : operem els vols en globus especialment els caps de setmana, tot l’any. Hi ha possibilitat de volar entre setmana si tenim un minim de 4 persones.

Època de vol : en qualsevol dia de l’any, a l’estiu com a l’hivern, sempre que el temps ho permeti. De fet, volar a l’hivern ofereix l’avantatge d’una durada del vol més llarg.

Limitacions : el viatge en globus és molt segur, però amb la finalitat de no fer córrer cap risc als nostres passatgers desaconsellem l’activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys. Es tracta d’una activitat que depèn directament del temps. Es pot realitzar un vol en globus únicament amb vents fluixos i sense pluja. En cas de cancel·lació per condicions meteorològiques desfavorables, es concretaria una altre data de vol.

Adreça

Avinguda del Rei en Jaume, 4, Cardedeu, Catalunya, 08440, Espanya.

Dades de contacte

645049641

info@ballooning.es

http://www.ballooning.es