Благополуччя та туризм: відпочинок у людському масштабі в Вальєс Оксіденталь

Думки про благополуччя та туризм іноді здаються суперечливими, але все залежить від обраного пункту призначення та того, що мається на увазі під благополуччям.

Що включає в себе це поняття?

Благополуччя – це стан гарного самопочуття та задоволення основних потреб. Це означає – відчуття рівноваги. Відчуйте цей внутрішній спокій, коли розум, тіло та емоції прямують в одному напрямку.

А що краще, ніж літній сезон, щоб заново відкрити для себе наш центр і підживити нас новими цілями?

Протягом року ми піддаємося численним тискам, розкладам і зобов’язанням, які часто змушують нас віддавати більше, ніж ми насправді можемо і хочемо.

Але таким є сценарій життя, і в багатьох випадках ми самі є тими, хто пише його. Безперечно, ми могли б обійтися без такої кількості позакласних заходів, соціальних зустрічей чи спортивних заходів. Ми живемо в постійній тривозі робити щось, і ми повинні навчитися, саме нічого не робити.

Що, якщо ми станемо ближчими до того, що є ближчим до нас, без надлишковості, без необхідності довгих подорожей чи аеропортів і зосередимося на відновленні балансу?

Якщо ми думаємо про благополуччя та оздоровлення, перше, що спадає на думку, — це спа-процедури, масаж або сеанси краси, і хоча вони є, і ви знайдете їх у Вальєсі, оздоровлення та туризм — це не тільки це.

Добре самопочуття та якісний туризм = досвід, який змінює нас.

Коли ми плануємо найочікуваніші дні в році, думаючи про наше благополуччя та тих, кого ми любимо, ми думаємо про відпочинок, про якісний час з нами, про моменти для спільного навчання, моменти дозвілля та моменти повної релаксації.

Ми уявляємо пейзажі, неспішне сидіння, прогулянки в приємній компанії, воду, ночі на свіжому повітрі, спокій і гармонію, особливо багато гармонії.

Цей якісний час означає закриття року та набір сил для наступного року.

Це означає перетворення внутрішньої енергії та очищення розуму.

Для цього нам потрібно побувати в місцях, де ми ніколи не були, пережити новий досвід, побачити нові точки зору, які виривають нас із рутини та показують нові світи та реальності.

Останнім часом ми любимо вживати  вислів «важливо не те, що з тобою відбувається, а те, як ти сприймаєш те, що з тобою відбувається»з невеликою варіацією, стосовно місця: «Важливо не те, де ти відпочиваєш, а те, як ти проживаєш відпочинок».

Скільки типів благополуччя є у нас в Вальєс? 

Тут ми віримо, що смак полягає в різноманітності, і що добре самопочуття та туризм означають не лише масаж чи відпочинок. Ми впевнені, що лише входячи в різні ситуації та види діяльності заради чистого задоволення від їх виконання, ми досягнемо розумового відключення, необхідного для відновлення.

Тому ми представляємо вам добробут так:

Добробут і спадщина.

Відновіть зв’язок із тим, що найближче до дому. Пізнайте історію того скиту, посеред того лісу, де ви не були роками. Розкажіть про це своїм дітям, щоб вони зрозуміли, звідки ви родом, і тепер, коли ви знову його побачите, ви подивитися  на це місце новими очима і захочете знати, чому воно було там майже дві тисячі років.

Благополуччя и культура.

 Люди, що живуть і діють на одній территорії є саме тими, що надають ій змогу розростися и сяяти. Ми – творці культурі, коли усією спільнотою ми засучуємо рукави и приймаємо участь у наших святах, коли ми придумуємо і створюємо їх. Це справжні народні святкування, де ви знайдете справжніх людей з кожного селища, що насолоджуються цією подією поряд з вами.

Сімейне благополуччя.

 Подорожувати усією сім’єю не просто, але це того варте через моменти, що ми розділяємо. Коли ми відкриваємо нові місця, смаки, музику та людей, ми стаємо командою, і це зцілює всю відстань, яку з’явилася поміж нами протягом року. Ми разом створюємо нові спогади, які змусять нас посміхнутися в найнезручніші моменти.

Термальне оздоровлення.

Тут не потрібно багато говорити. Це оздоровчий туризм par excellence. Пінні ванни з водяними струменями під тиском, які м’яко струсять спини та підошви ніг. Масаж чи сеанси краси… Для вас, для вашої половинки та для того, кому ви хочете це подарувати.

Гастрономічне благополуччя.

Квасоля, макарони, пиво, йогурт і сири, фрукти і овочі; вино, ковбаси та хліб з усіх видів круп… І в нас не тільки якісні продукти. Наші ресторані – чудові, які нараховують як ті, що пропонують традиційні страви, так ті, хто працюють з авторською кухнею і творять справжні дива на плиті.

Спортивне благополуччя.

«Чим ви активніше, тим довше живете!» Пляжі не для всіх, і заняття спортом завжди є чудовим варіантом балансувати тіло з розумом і духом. Якщо ви хочете дізнатися про найкращі місця для піших або велосипедних прогулянок у Вальєсі цього літа, перегляньте цю статтю.

Природне благополуччя.

В Природному парці Монсень є нашим флагманом з точки зору природного туризму, але у нас також є Природний парк Монтнегре Корредор або Сінглес де Берті.  Як ви бачите, в нас багато варіантів на любий смак, що важливо, аби знову знайти внутрішній спокій під мелодії пташиного співу. 

Шопінг – благополуччя

 В центрі таких селищ, як Гранольєрс, Сан Селоні чи Мольєт змогли зберігти свою торгівлю та традицію з днями щотижневих ринків. Крім того, в ла Рока розташований найбільш відвідуваний аутлет в Каталонії, Ла Рока Виладж. Вам не потрібно буде нікуди їхати, щоб знайти все, що потрібно для відпочинку, або за подарунками та сувенірами для тих, хто не зміг вас супроводжувати. Звичайно, завжди пам’ятайте про відповідальні покупки та не купуйте більше, ніж вам потрібно.

До побачення, натовпи, ласкаво просимо до маленьких задоволень.

Вальєс Орієнталь — це вічна перлина, яку варто відкрити.

Ви не знайдете його визначних пам’яток у каталогах турфірм, і це робить його цікавим регіоном. Це суміш звичайних варіантів із постійним розвитком в діапазоні діяльності.

Його близькість до Барселони робить його сучасним, новаторським і ефективним, але його сільські традиції надають ту ауру, яка в певних аспектах вказує на те, що час не минув.

Коли ви відвідаете Вальєс,у вас буде час. Час заново відкрити ті маленькі задоволення в житті, які роблять його чудовим.

Ваше благополуччя чекає на вас у Vallès Oriental, приходьте, смакуйте, грайте та, перш за все, розважайтеся зі своїми близькими. Поруч з домом і в будь-який час.

Leave a Comment