Влаштуйте свій Октоберфест у Вальєс Орієнталь

Октоберфест – найбільше народне свято в Німеччині. Його витоки сягають Мюнхена в 1810 році, і з тих пір, завдяки своєму успіху рік за роком, він також підкорив решту світу.

Цього року і вдруге поспіль Октоберфест також не вдасться відзначити; ні в його рідному місті Мюнхені, ні в тисячах міст, які запозичили ідею цього свята. Але бажання хмелю, пшениці та вечірок все одно є.

Ось чому Туризм Вальєс хоче зробити вам пропозицію: завітайте на Октоберфест у Вальєс Орієнталь.

Не покидаючи регіону, ви можете насолодитися асортиментом крафтового та місцевого пива, яке, безсумнівно, вас здивує. У регіоні є багато місцевих ремісників, які націлені на виробництво пива найкращої якості. Виробники, які з турботою відносяться до свого продукту і роблять внесок у місцевий розвиток.

Ми представляємо їх вам, вибирайте пиво, яке вам найбільше подобається, і насолоджуйтесь ним вдома або на пивоварнях у регіоні, де ви його знайдете. Цього року в Вальєсі ми не обійдемося без Октоберфесту!

https://www.turismevalles.com/wp-content/uploads/2021/10/AS-Cervesa-1024x745.jpg

AS Cervesa –  Монторнес дель Вальєс

As Cervesa — невеликий виробник крафтового пива (мікропивоварня), розташований у Монторнес дель Вальєс.

Спочатку виробництво йшло на інших фабриках, поки у квітні 2013 року не відкрилася власна.

У As Cervesa Artesana кажуть, що грають із #рідкоюмагією.

З самого початку вони зробили вибір на користь якісного продукту з ремісничою та ретельною підготовкою.

Сьогодні вони виготовляють пива, використовуючи  різні типи бродіння та  їх асортимент може похизуватися безглютеновим та безалкогольним пивом.

Це нефільтроване та непастеризоване пиво, виготовлене традиційними методами.

Ви можете вибирати між приблизно 12 типами, які органолептично відрізняються (кольором, гіркотою, градуюванням, ароматами, щільністю).  Окрім них є ті виді, які виготовлені до особливих моментів, наприклад, сезону, або в якості  співпраці з іншими пивоварами.

У регіоні Вальєс Орієнтальви можете знайти їх у таких закладах, як:

Sputnik, Cerveceria Maps, Vermuteria La Gourmet-Teca (Монторнес дель Вальєс), Branningans (Мольєт дель Вальєс), Bodega Falguera ( Санта Перпетуа де ла Могуда), L’Estanquet (Ель Фигаро), Hotel Augusta (Віланова дель Вальєс), серед інших.

Також в інтернет-магазині As Cervesa.

 Вони пропонують екскурсії  на завод з дегустацією пива за попереднім записом, а також майстер-класи з приготування пива вдома. Крім того, вони співпрацюють з деякими асоціаціями в секторі для поширення пивної культури, такими як GECAN ( Спілка виробників крафтового  і натурального пива  Каталонії), Pink Boots Society (Асоціація жінок у пивній промисловості в усьому світі) і Пивовари Іспанії.

На додаток до відомого фестивалю Октоберфест, вони виготовили пиво для цієї нагоди у співпраці з іншими пивоварами (RULER). Воно називається PROST, це  традиційне світле пиво в стилі Märzen з Баварії, яке разом з іншим світлим пивом, яке вони виготовляли роками під назвою Ritual Pilsner, і ще одним пшеничним пивом у стилі Weizen під назвою As de Cors, є дуже поширеними сортами пива на цих фестивалях.

Слідкуйте за ними в Instagram за адресою @ascervesa та дізнайтеся багато іншого!

https://www.turismevalles.com/wp-content/uploads/2021/10/EM-RODA-EL-CAP-620x1024.png

Em Roda El Cap від Celler de Can Roda – Санта Марія де Марторельєс

На додаток до чудових вин DO Alella, якими ви можете насолодитися в Celler de Can Roda, ви також знайдете їх нове крафтове пиво.

Вони працюють в стилі пивоваріння American Pale Ale і створили натуральний продукт, нефільтрований і з повторним бродінням в пляшці. Результат? Освіжаюче, цитрусово-фруктове пиво з відтінками карамелізованого солоду та приємною гірчинкою. Якісне пиво, ідеальне для того, щоб пити на самоті або в хорошій компанії. Задоволення, від якого голова закрутиться!

Миприкріпляємо технічний паспорт для більшості експертів:

 ABV: 5,6%

 EBC: 18

 ТИП БРОДІННЯ: Високий

 ІДЕАЛЬНА ТЕМПЕРАТУРА ДЛЯ ВЖИВАННЯ: 8-10ºC

 СОЛОД: Pale Ale  і карамелізований

 ХМІЛЬ: Nugget, Cascade і Citra

 ПОЄДНАННЯ: Переважно закуски та легкі страви, до яких добре поєднується гірчинка

 КОЛІР: золотистий з деякою каламутністю через відсутність фільрації

 АРОМАТ: насичений фруктово-цитрусовий аромат хмелю Citra

 СМАК: середньої консистенції та гарної карбонізації. Переважно солодовий з цитрусовим фоном і збалансований з помірною гірчинкою

Хочете його спробувати? У винному магазині  ви знайдете винний бар, де ви можете спробувати пиво на вихідних і скуштувати тапас, які найкраще поєднуються з ним.

Ви можете знайти їхнє пиво в  магазині безпосердньо  на виноробніна виноробні: Celler Can Roda: BV-5006, 08106 Santa Maria de Martorelles, Barcelona, ​​або в інтернет-магазині Celler de Can Roda.

Не пропустіть дегустацію та підписуйтеся на них в Instagram за адресою @cellercanroda

https://www.turismevalles.com/wp-content/uploads/2021/10/ART-2-1024x1024.jpg

ART Cervesers – Lliçà d’Amunt

Art Cervesers є результатом тривалої кар’єри у світі крафтового пива в Каталонії. Розглядаючи пиво як місцевий продукт, Art Cervesers вирішили поєднати у своїх рецептах інгредієнти, вирощені фермерами навколо них.

 Крім того, у 2010 році Espai Rural Gallecs поставила перед ними завдання виготовити пиво з органічної пшениці спельти, яку вирощують фермери в Гальекс. У результаті цієї співпраці та роботи з сертифікації пивоварні на виробництво органічного продукту народилося нове пиво з полби. Пиво: Toc d’Espelta de Gallecs: Weissbier

Як і Гальекс, вони співпрацювали в інших сферах, що призвело до створення унікальних сортів пива.

На своєму веб-сайті вони пропонують асортимент із 3 різних стилів пива; Альбер, Франческа та Індіана.

Крім того, вони адаптувалися до нового часу і пропонують на веб-сайті Art Cervesers онлайн-дегустацію пива з паруванням, щоб ви могли насолоджуватися продукцією як справжній експерт!

Ви також знайдете їхв інтернеті за адресою @artcervesers, де ви дізнаєтеся про все, що роблять ці чудові виробники.

https://www.turismevalles.com/wp-content/uploads/2021/10/SANT-JORDI-1.png

Пиво SANT JORDI – Кардедеу

Це сімейний бізнес, який варить крафтове та натуральне пиво на складі Каль Пео, модерністській будівлі , спроектованій  М.Ж. Распаль (1910). Модерністичну будівлю, засновником якої був прадід співвласниці Ракель Клавель, повернули до життя. Мета полягає в тому, щоб відновити суть будівлі,  але зараз тут не продають злаки, як це робили в попередні покоління, а перетворюють їх на процес, яким вони захоплені, виробляючи крафтове пиво.

 Cervesa Sant Jordi — пивоварня (крафтова  пивна фабрика та бар), налічує  10 кранів власного пива та представляє пиво інших каталонських виробників. У Brewpub подають гамбургери, тапас і аперитиви, намагаючись використовувати місцеві продукти та готувати сезонні страви.

Вони є частиною GECAN ( Спілка виробників крафтового та натурального пива) і отримали нагороду PITA 2014 року та значок туристичної якості SICTED.

Вони виробляють 6 сортів пива, кожен з яких має різні особливості, а деякі з них отримали нагороди! Відкрийте для себе їх на веб-сайті Пиво Sant Jordi.

Вони підготували багато заходів, щоб провести дегустацію свого пива. Приходьте одного четверга на зустріч з «Четвергами смаків! “

Або спробуйте альтернативу вермуту, яку вони пропонують. Починаємо музичні вихідні з Beermuts.

Ви також можете насолодитися екскурсіями з дегустацією пива.

Не пропустіть жодного заходу та слідкуйте за ними в Instagram за адресою @cervesasantjordi.

https://www.turismevalles.com/wp-content/uploads/2021/10/KOM-BEER-1.jpeg

KOM Beer del Bar La Plaça –  La Garriga

Проект KOMbeer народився з бажання дізнатися, як виробляється дуже специфічний стиль пива Neipa.

Це пиво є підстилем традиційних IPA, які працюють з іншими дріжджами, Новою Англією (отже N.E.ipa), і в результаті виходить дуже хмелеве та фруктове, каламутне, помаранчеве та шовкове пиво.

 З цією метою Алексом Фортсом і Альбертом Рауреллом почали дослідження  й приступили до роботи. Сьогодні вони пропонують їх у Barla de La Garriga, де вони мають 3 фіксовані крани крафтового пива, крім свого власного, і холодильник, повний банок того самого пива, у стилі Neipa та з крафтових фабрик у всьому світі. Сьогодні в Barla, окрім класичних бутербродів із крафтовим хлібом із Forn del Bach, пропонують омлети, приготовані на замовлення та за смаком, із місцевими інгредієнтами, такими як яйця з Can Gual Agroturisme або сосиски з Сal Oliveras, які чудово поєднуються з їхніми крафтовими Neipa!

25, 26 і 27 листопада ми будемо святкувати Октоберфест у Barla 3 різними сортами розливного пива KOMbeer, а також проведемо серію заходів протягом вихідних, таких як дегустації та невеликі ігри на влучність (наприклад, дартс), але головною подією буде джазовий концерт у неділю опівдні, де ми разом з музикантами представимо першу банку КОМ, де ця сама банка стане платівкою. Кожна банка буде містити QR-код, за яким ви можете завантажити диск, тобто ви купите банку пива, але насправді вона буде справжнім  музичним компакт-диском!!

Ви можете слідкувати за ними в Instagram за адресою  @KOM.beer  і @barla_lagarriga

I  в будь-який час можете завітати до них у  Barla: C/centre 35 08530 La Garriga

https://www.turismevalles.com/wp-content/uploads/2021/10/QUANA-FOTO-2.png

Quana Beer – L’Ametlla del Vallès

Quana – це сімейний проект, який розпочався з варіння пива вдома заради азарту та розваги,  для власного споживання. Але це хобі та пристрасть зростали, поки вони не захотіли відкрити власну мікропивоварню в Аметла-дель-Вальєс у 2015 році.

У той же час вони працювали над вирощуванням пивоварного ячменю на власному полі, розташованому в районі Кан Куана в Кановеллесі, який вони відправляють на солодоваріння і є сировиною для виробництва їхнього пива. Звідси й назва бренду, оскільки це місце походження його пива.

У Quana власники створюють невеликі та безперервні виробництва, пропонуючи свіжий, близький та якісний продукт завдяки якості власної сировини, яку вони використовують, якості контролю виробництва та якості збереження, яке дозволяють їхні потужності.

У Quana команда віддана натуральним продуктам і збереженню навколишнього середовища, як у закупівлі відновлюваної енергії, використанні жому, продукту мацерації, використанні води, яка використовується для охолодження для подальшого очищення, так і у  повторному використанні різноманітної упаковки і  матеріалу.

Цінними перевагами їхнього  продукту є якість і близькість. І це відбивається на кінцевому продукті.

На їх веб-сайті ви знайдете 5 видів пива Quana, кожен з яких відрізняється стилем. Якщо ви хочете їх скуштувати, у Quana Beer ви можете зробити замовлення та продегустувати всі їх різновиди.

Також існує єкскурсії з дегустацією на їхню міні-пивоварню, розташовану в Полігоні Монтгіт-де-л’Аметла-дель-Вальєс, за умови бронювання. Пишіть на адресу  iwannabeer@quanabeer.com

Слідкуйте за ними в Instagram за адресою @quanabeer.

https://www.turismevalles.com/wp-content/uploads/2021/10/LAURO.jpeg

Пиво Lauro de Can Candelich –  Кановес і Самалус

Lauro — це пиво, створене на честь нашого іберійського минулого. У Кановесі та Самалусі знаходяться руїни іберійського міста; загублене місто Лауро. Звідси і виникла назва, саме тут карбували монети.

У цьому проекті, де виробники співпрацювали з археологами, вони хотіли зробити пиво, яке нагадує все, що продавали стародавні іберійці, наприклад, ароматичні трави, знайдені в лісах Кановеса та Самалуса.  Це хороший спосіб відчути смак історії.

Пиво виробляється в пивоварному кооперативі, де беруть участь кілька майстрів-пивоварів, а пивний ремісник «Баррет» з його досвідом робить його за рецептом Can Caldelich.

Пиво Lauro відноситься до стилю Ale і, незважаючи на те, що воно темне, воно не міцне. Солодка, полин і шавлія характеризують його безпомилковим ароматом.

Ви можете скуштувати його в ресторані Can Candelich, супроводжуючи гарну трапезу.

Відкрийте для себе Лауро та ресторан, з якого народився цей проект, який з’єднує вас із базою їхніх мереж. Instagram @cancandelich.

https://www.turismevalles.com/wp-content/uploads/2021/10/HOBAC-3-1024x684.jpeg

HOBAC  d’Illa cervesers – Santa Maria de Martorelles

Hobac ve al món de la mà d’Illa Cervesers, un projecte que neix per una passió en comú: l’amor per la bona cervesa. Parlem d’una empresa petita, situada a Santa Maria de Martorelles, encaixada a l’obaga (obac) de la serralada litoral, d’aquí l’origen del seu nom, Hobac.

És una empresa rural, i això marca el seu tarannà: Buscar i treballar el producte local i de proximitat.

Procuren fer constantment productes diferents i ben elaborats, tenint en compte la qualitat per sobre de la quantitat. A Hobac tenen una gama fixa de cerveses molt ben valorades durant tot l’any, i per altra banda actualitzen la seva oferta amb noves receptes millorades

Si les vols tastar, les trobaràs a un munt d’establiments d’arreu de la comarca, descobreix-los al la web. https://hobac.cat/#puntsdevenda

Entre les seves activitats, ofereixen tastos a domicili segons demanda que podreu sol·licitar a la seva web. A més de cara al 2022 tenen previsió de fer activitats al poble i visites al seu obrador.

No t’ho perdis, segueix-los a Instagram a @hobac_cervesa.

https://www.turismevalles.com/wp-content/uploads/2021/10/BIRRUM2-683x1024.jpg

Birrum – Сан Селоні

Birrum — крафтове пиво, народжене в Сан Селоні. Проект трьох хороших друзів, захоплених крафтовим пивом, яких не влаштовувало бути домашніми пивоварами, і вони вирішили заснувати Birrum та здійснити свою мрію.

Вони були натхненні сімома смертними гріхами та їхніми покаяннями, і запрошують нас грішити та врятуватися кожним із сортів пива Birrum.

Ідея  полягає в тому, щоб виготовити чотирнадцять сортів пива, кожне з яких зроблено за рецептом, натхненним стилем, пов’язаним з кожним гріхом чи покаянням. «Ми хочемо поставити пиво на належне йому місце не лише як освіжаючий напій, який можна довго смакувати, ковтаючи, чим воно також є, а як гастрономічний напій, який може поєднуватися з будь-якою їжею, в тому числі з тією, де вино не дуже смакує, наприклад як сири, наше пиво гастрономічне”, – стверджують вони.

Їхні рецепти і спосіб їх приготування не вписуються в стандартні параметри; у Birrum  це «кочові пивовари». Щоб забезпечити якісний продукт, який гарантує правильність процесів і результатів, вони передають свої рецепти крафтовим пивоварням, які гарантують якість і слідування рецепту.

Ви вже можете скуштувати перші гріхи; Supèrbia, пиво в стилі Saison, нагороджене Золотою медаллю за свій стиль на Barcelona Beer Challenger 2019, або Avaritia, американський кремовий ель, що був до заборони хорошого напою, який показує, що лагери не просто холодні та гіркі,  а смак солоду та шовковисте відчуття у роті є частиною його ДНК. Вони створюють Libidine та Invida, які незабаром здивують нас своїми героями. Не пропустіть жодного і станьте грішниками та розкаяними пивоварами разом з Birrum. Слідкуйте за ними в Instagram, щоб бути в курсі подій: @birrum_craftbeer

Хочете знати, де скуштувати гріхи Birrum? Зайдіть на сайт  Birrum і знайдіть місце, яке вам найкраще підходить.

https://www.turismevalles.com/wp-content/uploads/2021/10/COMIC-BLONDE.jpg

Comic Beer – Кардедеу

Comic Beer народилося в Кардедеу як продукт інтересу до виготовлення пива для домашнього споживання,  що перетворився на захоплення крафтовим пивом. Після створення багатьох рецептів і літрів пива вони вирішили створити Comic Beer. Веселе пиво, де кожен тип пива має історію на етикетці, де йдеться про командну роботу для досягнення цілей у житті.

Пиво Comic Beer, окрім особливого аромату та текстури, має етикетки коміксів, які розповідають історії. Етикетка Blonde розповідає про інгредієнти для приготування пива, деякі інгредієнти, які йдуть на вироблення інших з них (апельсин і імбир), етикетка Amber, про те, як перше бурштинове пиво виготовлялося за часів динозаврів, IPA, показує родове дерево кориці та останній, Saison, комікс про фермерство,  а пиво, в складі якого поєднуються жито з Галісії та хмель із Жирони , –  Ecológica з етикеткою ECO.

Для кожного пива вони створюють рекламний плакат із посиланням на Каталонію, оскільки це місцевий продукт; на плакаті «Blonde» вони ілюструють складову географії Каталонії, на плакаті «Амбар» — зображення кастельєрів, на плакаті IPA з’являються такі птахи, як олівник та снігур, а на останньому, Saison, фермер, який п’є келих пива в полі.  Ці зображення ілюструють характер кожного вида.

 Вони також є частиною Vallès Oriental Products Network та Agromosaic Association (Organic Producers)

 Ви можете знайти їх у таких закладах Vallès Oriental:

Гранольєрс                                           Кардедеу                         Палаутордера – Монтсень

La Perla                                                De la Granja a la Taula             Hostal Sant Roc

La Perla del Vallès                             Rosaple                                     Can Nena

La Clotxa                                             Tarambana                               Les flors del Montseny

Cooperativa de les Franqueses       Associació La Fresca             Ca’L Virol

El Crestall                                            La Bodeguita                           Turó de l’Home

Hort del Palau                                      Origen                                      Can Cuera

Carnisseria Sararols                               Torre Rosa                               Celler Montseny

І також ця мікропиваварня прийматиме участь у багатьох ярмарках та закладах:

Fira Tardor – Монтсень -31 жовтня

Fira Cervesa Artesana – Торельерс де Йобрегат  – 13 листопада

Jornades Teatre Social – Кардедеу – 26-27-28 листопада

Fira Nadal – Кардедеу –  10-11-12 грудня

Будуть проведені дегустаціі пива та парування для ресторанів, ярмарків, заміських будинків.

Під час дегустації вони пояснять про процес приготування пива,  розкажуть про різні види та їхню історію, щоб ви могли дізнатися трохи більше про це мистецтво.

Зайдіть на їхній веб-сайт і дізнайтеся про історії та смаки Comic Beer

Або слідкуйте за його новинами в його Instagram на @ilovecomicbeer

Тепер ви знаєте місцевих виробників крафтового пива.

Споживання місцевих продуктів сприяє збереженню та розвитку економіки нашого географічного регіону. Ви не тільки підтримуєте підприємців регіону, ви також допомагаєте зберегти довкілля та сприяєте багатьом факторам, які приносять користь усім нам.

Зробіть хороший вибір і скуштуйте їхне пиво  вдома або відвідайте пивоварні в регіоні та насолоджуйтесь ними.

У  Вальєс Орієнталь ми не можемо пропустити Октоберфест!

Leave a Comment