Última setmana de l’any


Aquesta última setmana de l’any, des de TurismeVallès, us fem algunes recomanacions tant idees per baixar els torrons de més que hem menjat aquesta Nadal, com alguna idea pels que encara no han acabat de decidir algun regal de Reis.


Acabem l’any 2016 fent esport!
El dissabte dia 31 és tradició que a gran part dels municipis de Catalunya es dugui a terme la Cursa de Sant Silvestre. Aquesta és l’última cursa de l’any i tots els participants gaudeixen de l’esport i de l’esperit de Nadal. A la Garriga la cursa té un caire solidari aportant al banc d’aliments del municipi la recaptació de les inscripcions. A Canovelles la sortida es donarà amb 12 campanades.
  


D’altra banda, us recomanem que visiteu el Parc Natural del Montseny on podreu trobar molts itineraris per fer. Nosaltres us recomanem un en concret, el que recorre el Sot de l’Infern, una ruta fàcil que té una durada d’una hora i mitja i discorre per camins i corriols de pendents suaus. És una ruta ideal per a fer amb nens.


Encara no sabeu què regalar el dia de Reis?
El Vallès Oriental és una comarca on es poden fer infinitat d’activitats que podreu trobar a la nostra web. A continuació us farem cinc cèntims de tres propostes que apareixen a www.turismevallès.com .
Per als més petits de la família, un regal diferent, però no menys especial, és el Pack Familiar per gaudir d’un circ al bell mig de la natura, el Circ Cric. El Pack per a dos adults i dos nens us ofereix conèixer els boscos del voltant del Circ Cric i descobrir la relació entre el circ i la natura mitjançant una visita guiada, seguit d’un espectacle de circ de la mà de Tortell Poltrona i Circ Cric.
 

Pels que necessitin una mica de “relax”, us convidem a que visiteu el Safareig Termal de Caldes de Montbui, un espai públic on podreu gaudir d’un bany amb propietats terapèutiques i relaxants d’aigua mineromedicinal que brolla al mateix municipi.
També, pels que els hi agradi la velocitat us convidem a visitar el Circuit de Barcelona – Catalunya, on podeu fer una visita guiada i a més, hi ha l’opció de gaudir d’una experiència de conducció d’un vehicle GT.
 

Finalment, des del Servei de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental us desitgem una bona entrada d’any!Deixa un comentari