TURISMEVALLÈS PROMOCIONA LA COMARCA A L’ILLA DIAGONAL DE BARCELONA

TurismeVallès ha estat present a l’estand que l’Agència Catalana de Turisme te durant dues setmanes a l’Illa Diagonal de Barcelona.

L’Agència Catalana de Turisme ha dissenyat una acció promocional a Internet i a l’Illa Diagonal de Barcelona per incentivar el consum entre els catalans de l’oferta turística territorial.

Del 12 al 24 de novembre l’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha muntat un estand al centre comercial Illa Diagonal de Barcelona on els visitants podran trobar informació de les activitats i les ofertes de tardor, hivern i neu, prioritàriament de les demarcacions d’interior i de muntanya de Catalunya. L’objectiu és augmentar el número d’estades i la pràctica d’activitats de tot tipus en aquestes estacions de l’any. Durant la primera setmana, del 12 al 17 de novembre, les propostes que es van presentar es van centrar en el turisme d’interior i de muntanya, mentre que la segona setmana, del 19 al 24 de novembre, es centraran en l’oferta catalana de turisme de neu.

El Vallès Oriental va estar present, el passat divendres dia 16 de novembre, a l’Illa Diagonal promocionant l’oferta del territori: activitats de natura, cultura, termalisme, turisme actiu, allotjaments, gastronomia, fires i activitats que es duen a terme durant la tardor i l’hivern a la comarca.

Ofertes a la xarxa
Els visitants de la mostra instal·lada a l’Illa Diagonal poden descarregar-se mitjançant un codi QR més de 200 ofertes de turisme de neu i activitats d’interior dels membres dels clubs de producte (jornades gastronòmiques, escapades de cap de setmana, vols en globus, estades en balnearis, caps de setmana d’esquí, etc) amb tres tipus de descomptes: vals de dos per un, preus especials per a famílies o un 20% de descompte sobre el preu original. Totes aquestes propostes estan també disponibles al “Club Experience” del bloc http://magradacompartir.catalunya.com, per a totes aquelles persones que no puguin apropar-se a l’Illa Diagonal, però vulguin gaudir d’aquestes ofertes.

Deixa un comentari