Redescobriu la nostra terra, Benvinguts a Pagès!

El cap de setmana del 17 al 19 de juny es celebra Benvingut a Pagès.
Primera edició del Benvinguts a Pagès, una oportunitat única per redescobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula. Els pagesos i pageses de tota Catalunya obren les portes de les seves explotacions per ensenyar-nos els seus camps, horts i obradors. La millor manera de conèixer, degustar i comprar productes de la nostra terra, al lloc d’origen i directament als seus productors.
A la nostra comarca podreu visitar les set explotacions agrícoles i ecològiques, que més avall us descrivim: productors de vins, d’oli, de formatges, aviram, fruits secs.
Arrodoniu el cap de setmana dinant a un dels restaurants que participen a Benvinguts a Pagès i gaudint d’un paquets especials d’allotjament. Grans, petits, apassionats de la cuina, enamorats de les escapades, famílies, parelles, colles d’amics…tots hi trobareu una oferta a la vostra mida!

Can Quimet  Gall. Lliçà d’Amunt.


És una petita explotació familiar que ha apostat per l’agricultura ecològica i la venda directa. Produeix principalment productes d’horta. A la finca hi ha també una petita granja de gallines ponedores i oliveres per la producció d’oli. Més informació: http://canquimetgall.cat


Celler Can Roda. Santa Maria de Martorelles


Celler ubicat a una casa senyorial del 1864 que la família Bona Plata de Barcelona es va fer a Santa Maria de Martorelles. Situada al mig d’una finca de quaranta hectàrees, és envoltada de bosc i vinya, des de 2010, el celler Can Roda elabora vins de la D.O. L’Alella.


Masia Can Viver. Bigues i Riells


Els descendents de la família Viver us donaran la benvinguda i us endinsaran en la seva història i la seva passió per produir un oli d’oliva verge extra de qualitat. Tenen una curta experiència però estan instruïts pels millors, una important inversió en maquinària i la seva determinació els ha permès aconseguir alts nivells de qualitat en poc temps, sent el seu oli d’oliva verge extra ja reconegut per prestigiosos tastadors.
Més informació: http://masiacanviver.com/

Formatgeria Mogent. Sant Antoni de Vilamajor


 Petita explotació familiar dedicada a la producció i comercialització de productes derivats de la llet de vaca i de cabra. Tenen una cabana d’unes 150 vaques a la masia Can Bordoi. La recria es fa a la mateixa granja i els animals son alimentats amb farratges i pinsos de la mateixa finca.
Més informació: http://www.mogent.com/

Eco granja de porcs Salgot. Aiguafreda


Explotació familiar ramadera situada al bosc del Montseny, en una antiga pedrera reforestada, on hi crien porcs ecològics dins un espai únic. Elaboren embotits de màxima qualitat seguint la tradició i apostant per la innovació, la sostenibilitat i l’ecologia.

Parc agroecològic La Tavella. Cànoves i Samalús


Productors i distribuïdors de fruita i verdura ecològica, de proximitat i de temporada. Des del parc d’activitats, promouen visites per donar a conèixer la seva horta i les gallines d’una manera participativa i lúdica.
Més informació: https://www.vivelloc.cat/ca


Serralada de Marina. Martorelles

És una petita empresa familiar que elabora vins blancs, de postres i cava sota la marca Serralada de Marina, a la DO Alella. Les vinyes estan ubicades a la zona del Vallès Oriental, a la vessant interior de la serralada de marina.


Deixa un comentari