PRIMER FAM TRIP DE TURISME DE REUNIONS ORGANITZAT PER GRANOLLERS

La jornada està promoguda per Granollers Mercat i compta amb el suport del Barcelona Province Convention Bureau de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Turisme del Vallès Oriental.
La benvinguda als participants es va fer a les 9 h del matí, al Teatre Auditori de Granollers; a continuació es va visitar la Sala Tarafa, l’Adoberia, el Museu de Granollers i Roca Umbert Fàbrica de les Arts. La jornada va finalitzar, després de dinar a l’Aparthotel Atenea Vallès, amb la visita a les sales de l’Hotel Granollers i l’Hotel Ciutat de Granollers.
El I Fam Trip de turisme de reunions organitzat per Granollers és una trobada professional, que compta amb el suport i l’assessorament del Barcelona Province Convention Bureau de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Turisme del Vallès Oriental, i que té com a objectiu conèixer les instal·lacions i els equipaments de la ciutat com a seu d’esdeveniments.
Els agents públics i privats de Granollers relacionats amb el turisme de reunions són els organitzadors d’aquesta trobada que està adreçada a programadors i professionals que busquen espais per a esdeveniments. En els darrers temps, Granollers ha anat guanyant espais de reunions i també establiments hotelers, que permeten incrementar notablement el nombre d’esdeveniments que s’han celebrat a la ciutat, situant Granollers com a punt de referència per a la celebració de congressos i reunions de petit i mitjà format.
Durant la celebració d’aquest viatge també es va poder conèixer personalment als empresaris turístics i gestors d’espais de reunions de la ciutat.
Fotografies: Manel Cuesta
Article AraVallès
Article el 9 nou de divendres 16 de juliol.
Article Revista de Vallès del divendres 16 de juliol.

Notícia VOTV

Per a més informació: http://www.granollers.cat/

Deixa un comentari