MÉS DE 60 EMPRESES DE LA COMARCA APOSTEN PER LA QUALITAT TURÍSTICA


• Dilluns 16 d’octubre es van iniciar les sessions formatives del nou cicle SICTED 2009 – 2010.
• En aquesta edició del SICTED participen més de 30 empreses noves de 12 municipis del Vallès Oriental.

Fotos: Manel Cuesta
El Consorci de Turisme del Vallès Oriental, com ens gestor del distintiu SICTED en el territori, juntament amb la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona han iniciat aquest passat dilluns dia 26 d’octubre el nou cicle de formació del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destí (SICTED) 2009 – 2010.

Aquesta nova edició compta amb la participació de 30 noves empreses de 12 municipis de la comarca, entre els què trobem Caldes de Montbui, Granollers, la Garriga, Mollet del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Fogars de Montclús, La Roca del Vallès, L’Ametlla del Vallès, Sant Celoni, Santa Eulàlia de Ronçana, Sant Pere de Vilamajor i Tagamanent.

Les empreses que han iniciat aquest nou cicle SICTED 2009 – 2010, representen els sectors de les agències de viatge, els balnearis, els comerços, els hotels, els museus, les oficines d’informació turística, els parcs naturals, els restaurants, els taxis, els transports turístics, el turisme rural i altres serveis. Aquest és el tercer any que es dur a terme aquest projecte de millora de la qualitat turística a la comarca del Vallès Oriental. Fins a dia d’avui són 32 les empreses que han rebut aquest distintiu que les certifica com empreses que aposten per la qualitat i la millora turística.

L’objectiu general del projecte SICTED és desenvolupar un model de gestió integral de la qualitat en la destinació, per tal d’aconseguir una gestió contínua i conjunta de la qualitat en qualsevol destinació turística nacional. L’aplicació del sistema presenta importants avantatges competitius com el reconeixement del sistema a nivell estatal, la cohesió de la destinació, la millora de la percepció de la qualitat de la destinació per part del visitant o l’augment de la percepció de fiabilitat i seguretat de l’oferta, entre altres factors.

Un dels punts claus del distintiu SICTED és la sensibilització cap a la millora de la qualitat en destinació. Aquesta tasca es dur a terme mitjançant la informació al turista, la implantació de bones pràctiques alhora de treballar, el desenvolupament d’eines d’excel•lència, la dotació de recursos i els mecanismes de reconeixement com el distintiu a la destinació, el distintiu a l’empresa o entitat pública i el certificat d’assistència a les persones participants.

Per a més informació, consulteu el web del Consorci de Turisme del Vallès Oriental –

Deixa un comentari