Llibres i roses al Vallès Oriental

Arriba un dels dies més bonics de l’any per a molts de nostres, Sant Jordi! Enguany recuperem una mica la tradició i sortim al carrer i gaudim de l’olor de les roses tot passejant entre llibres. Una diada, que més que mai volem compartir amb les persones que ens envolten i que són especials per a nosaltres per molts motius. Persones que potser estan a prop i d’altres que estan a quilòmetres de distància.

Des de TurismeVallès volem compartir algunes de les  propostes que les entitats de la Xarxa de Punts d’Informació Turística de la comarca fan per aquest dia tan senyalat.

La Llibreria Espai 31 de Cardedeu ha seleccionat quatre llibres, tots sobre diferents temes de la comarca: històries, rutes, plantes medicinals, horticultura i confinament i natura, tots d’autors comarcals. Aquests són:

  • El Jardí del Museu Arxiu Tomàs- Balbey – Les plantes remeires del jardí i el seu aprofitament medicinal – Museu Arxiu Tomàs Balbey

La Biblioteca de Caldes de Montbui ens recomana dos llibres de rutes i recursos turístics de la comarca.

  • Vallès Oriental , 44 indrets amb encant – Francesc Roma – Editorial Farell
  • Senders i rutes de Caldes de Montbui

Més informació de les activitats de Caldes de Montbui

La Biblioteca Can Pedrals de Granollers ens fa les següents recomanacions:

Més informació de les propostes i acitivtats de la Biblioteca Can Pedrals.

Des de la Biblioteca l’Escorxador de Sant Celoni aposten per propostes locals, que trobareu en el següent vincle i el municipi també us proposa una gimcana familiar molt divertida Atrapa el drac! 

Bon Sant Jordi!

Feu un comentari