LA SEGURETAT EN EL SECTOR DEL TURISME A LA COMARCA DEL VALLÈS ORIENTAL

• Aquesta iniciativa te l’objectiu de fer a la ciutadania copartícip de la seguretat dels seus establiments i municipis en col·laboració amb la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.
Aquest passat dimarts dia 24 de maig, s’ha celebrat a la seu del Serveis Tècnic del Consorci de Turisme, la jornada La seguretat en el sector del turisme a la comarca del Vallès Oriental. La iniciativa, organitzada per la Regió Policial Metropolitana Nord de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, ha tingut com objectiu que els ciutadans siguin copartícips de la seguretat dels seus establiments i municipis, en col·laboració amb la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.
A la sessió han assistit representants de vint-i-vuit empreses i ens turístics diferents, entre els que trobem oficines de turisme, aparthotels, càmpings, hotels, cases de turisme rural, residències i parcs del Vallès Oriental, així com algunes empreses del Vallès Occidental.
A la jornada s’ha donat una formació pràctica i real, fent arribar consells preventius adreçats a totes les persones que treballen en el sector del turisme, ja sigui de forma directa o indirecta i que vulguin col·laborar amb la Policia, ajudant a que les persones que visiten el nostre país tinguin una estada tan segura com sigui possible.
La sessió ha tingut dues parts. Per un costat la presentació, on s’han tractat nou punts. Posteriorment hi ha hagut una segona part, on els representants de les diferents empreses han exposat els dubtes i situacions en les que es troben habitualment.

Deixa un comentari