La Festa Major de Martorelles, la festa del poble

Totes les activitats s’han dissenyat mitjançant una comissió ciutadana.

L’edició 2015 de la nostra Festa Major ha estat treballada des del seu origen per una comissió organitzadora que no només ha fet seguiment de la programació, sinó de la despesa, la producció i la promoció. Encara que el model de Festa al nostre municipi està consolidat, l’aposta per la participació ha donat major dinamisme a la mateixa.

La Festa Major del 2015 dóna nou impuls a la programació d’activitats per a les Colles Joves de Festa Major. I és que fruït del treball dut a terme pels professionals municipals, l’impuls al Pla Local de Joventut i el naixement de noves colles, ens ha dut a millorar aquesta programació. Enguany les Colles Joves de Festa Major comptem amb 14 activitats dirigides amb i per a elles.

Continua l’aposta per la Festa Popular amb la participació de les entitats culturals municipals: la Ballada de Gitanes, els Correfocs, la Mascletà i el Castell de Focs, les actuacions de ball i cant andalús, la ballada de sardanes o l’aplec previ, i la trobada gegantera, trauran al carrer tot el costumari martorellesenc. Començant per la primera activitat, la cercavila, i acabant per la darrera, el protagonisme de la Festa Popular és present.
Aquesta Festa Major també aposta per la programació d’artistes consagrats conjuntament amb artistes emergents. Tornem a comptar amb en Killin’ Mag, aquesta vegada en versió nocturna; ens visitarà el mag Pau Segalés amb el seu espectacle Il·lusiona’t; i els futurs músics del Racó del Músic de Martorelles o alguna banda novell de Carrancà Rock. I a banda de la clàssica Orquestra Selvatana, enguany tenim la Banda del Coche Rojo i ReEugenio com a caps de cartell. A banda d’això, l’Escenari Jove recupera el seu ambient “festivalero” amb una nit dedicada als gèneres hardcore, punk i rock dur i una altra a la fusió, el mestissatge i la ballaruca amb Habeas Corpus i Alquadrat com a caps de cartell.

El públic familiar és present amb programació diària al Parc de Can Sunyer, a la baixada de carretons mitjançant l’espectacle de carrer Action! de la companyia vallesana Argot Teatre. Així, tota la família podrà gaudir plegada de la Festa.

Més informació a www.martorelles.cat

Deixa un comentari