INICI DE LES VI JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL VI DO ALELLA

Més de 50 restaurants de 14 municipis del Maresme i del Vallès Oriental participen a les jornades que se celebren del 25 de març al 10 d’abril.
Les VI Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella, organitzades pel Consorci DO, compten amb la col·laboració del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, del Consorci de Turisme del Vallès Oriental; així com dels ajuntaments dels municipis participants.
El senyor Andreu Francisco, president del Consorci DO Alella; el senyor Joan Cataño, president del Consorci de Turisme del Vallès Oriental; i el senyor Josep Maria Juhé, president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme han presidit l’acte, celebrat aquest dijous 24 de març a Premià de Mar.
El bon vi i la bona cuina són els protagonistes de les VI Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella que se celebren del 25 de març al 10 d’abril. El Consorci DO Alella agafa enguany el relleu en l’organització, que fins ara havia liderat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.
 
Durant 15 dies, una cinquantena de restaurants de catorze municipis del Maresme i del Vallès Oriental -Alella, Cabrils, El Masnou, Montgat, Montornès del Vallès, Premià de Mar, Pineda de Mar, Sant Fost de Campsentelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar- oferiran les millors propostes culinàries per acompanyar els vins que s’elaboren a la Denominació d’Origen Alella. Enguany, les jornades sobrepassen el territori DO amb la incorporació de Pineda de Mar i Vilassar de Mar.
Aposta per la qualitat
Elevar la qualitat de l’oferta de les jornades i conformar l’embrió d’una potent xarxa de restaurants implicats a la promoció del vi de la DO, són alguns dels reptes que s’ha marcat el Consorci DO. Per aquest motiu, a més de canviar la imatge i el disseny de l’esdeveniment, s’ha ofert als restaurants, que hi participen, formació i assessorament professional per reforçar la qualitat dels maridatges. Les harmonies que ofereixen els 54 restaurants participants en les jornades han estat treballades personalment per una sommelier experta en els vins de la zona, per tal de potenciar les sensacions en la degustació dels plats i dels vins. Com a resultat, trobarem una variada oferta de vins DO Alella maridats amb plats elaborats amb productes autòctons de qualitat, pensats per donar satisfacció a tots els gustos i totes les butxaques.

Catàleg de les VI Jornades Gastronòmiques del vi DO Alella – http://www.jornadesvidoalella.cat/

Notícia AraVallès publicada el 25/03/2011

Deixa un comentari