Granollers, seu del Campionat Mundial d’Handbol Femení 2021

Altre cop Granollers rep un esdeveniment esportiu al mes gran nivell i altre cop de la mà de l’handbol. Es tracta del 25è Campionat Mundial d’Handbol Femení 2021 que tindrà lloc a la capital de la comarca del 2 al 19 de desembre.

Granollers és conegut arreu del món per haver acollit importants tornejos com els Jocs Olímpics de Barcelona i el Mundial d’handbol masculí de 2013 i per ser l’organitzador de la Granollers Cup, el torneig internacional d’handbol base més important del sud d’Europa.

Aquest any, Granollers, és la seu del Mundial d’handbol femení juntament amb Castelló , Llíria i Torrevieja, i és el primer any que Espanya acull un mundial femení. A més, ho fa amb la participació de 32 seleccions, es tractarà doncs, d’una audiència molt més gran que altres esdeveniments semblants que s’hagin disputat a la ciutat. Ja es pot consultar tota la informació relativa als equips de les 32 seleccions participants que arribaran a la ciutat, a la web oficial del campionat.

Granollers serà la seu que més partits acollirà de la 25a. edició del Campionat del Mundial d’Handbol Femení, que organitzen la International Handball Federation (IHF) i la Real Federación Española de Balonmano (RFEB). En concret, al Palau d’Esports de Granollers, es disputaran un total de 38 partits entre fase prèvia, segona fase o Main Round, quarts de final, semifinal, partit per al bronze i la final. L’organització ofereix ja la venta d’entrades a la pàgina web oficial del campionat.

Calendari del Campionat Mundial d’Handbol Femení 2021
Font: https://spainhandball2021.com/

El passat 8 d’octubre es va fer l’acte inaugural d’aquest gran esdeveniment a la localitat vallesana com a seu del campionat. Es va demostrar que la ciutat està bolcada amb l’esdeveniment on es rebran les millors jugadores del planeta.

L’acte va comptar amb la presència, entre d’altres, del president de la Reial Federació Espanyola d’Handbol, Francisco V. Blázquez ; de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral ; del diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé ; i del director del Comitè Organitzador del Campionat del Món, Jaume Fort. La figura gegant de la mascota oficial del campionat, Lola ‘la guerrera’, sostenia el cartell del compte enrere de l’inici del torneig. Els Castellers, clubs esportius de Granollers i escoles de dansa, que van fer mostres de ball a l’escenari de l’acte que es feia a La Porxada, van fer constar el seu suport al Campionat del Món.

A més de tots els agents implicats, el gran volum de voluntaris que formaran part de l’organització de l’esdeveniment reafirma el compromís general amb la gran cita.

La ciutat sencera i tota la comarca, està ja preparada per acollir amb moltes ganes un esdeveniment tant important, no només per la repercussió mundial que tindrà, sinó també pel gran altaveu que suposa per l’esport femení.

Ja s’ha fet oficial la llista de convocades pel Mundial d’Handbol Femení i el Torneig Internacional d’Espanya. Parlem de ‘Las Guerreras’, el nom amb el que s’identifiquen les 18 jugadores que seran les encarregades de representar a Espanya a la cita mundial. D’entre ‘Las Guerreras’, trobem la Kaba Gassama, una granollerina que va començar a jugar als 12 anys a l’equip Aleví del Balonmano Granollers i després d’onze anys al club s’ha convertit en el principal referent per a les jugadores de la base, no només a la pista sinó també a fora d’ella representant de la millor manera els valors del club.

Des de Turisme Vallès ens hi sumem i donem tot el suport al campionat i a ‘Les guerreras’. Però això ho fa molt bé la Lola, la mascota i ‘influencer’ oficial de ‘Las Guerreras’ i ambaixadora del Campionat Mundial d’Handbol Femení 2021. Seguiu-la a les xarxes socials i no us perdeu ni un detall de la gran cita. Us deixem la seva presentació perquè la conegueu:


Lola la guerrera, l’ambaixadora oficial del Campionat Mundial d’handbol femení, es presenta i ens convida al gran esdeveniment.

Font: Youtube – Real Federación Española de Balonmano

Feu un comentari