Tot a punt per les Jornades Medievals de Canovelles

Tot a punt per les Jornades Medievals de Canovelles

El 16 i el 20 de novembre, Canovelles torna al passat medieval del municipi amb l’objectiu de donar a conèixer la seva història i el seu patrimoni. Dins la programació de les Jornades Medievals s’inclouen visites guiades, exposicions, recreacions històriques i representacions teatrals.

L’Ajuntament de Canovelles impulsa les Jornades Medievals del municipi, una proposta que pretén donar a conèixer la història i el patrimoni canovellí i que s’ha organitzat en col·laboració amb el grup de voluntaris de la Plataforma en defensa del patrimoni cultural de Canovelles i amb l’associació SCMENIS.

El dimarts 16 de novembre està prevista una jornada de portes obertes a l’església de Sant Fèlix (carrer de Sant Feliu, 3) i al Centre d’Interpretació de la història de Canovelles, situat al hall de Can Palots (carrer de Barcelona, 8). Les visites, que es realitzaran a les 9.30 h, 15.30 h, 17.00 h i 19.30 hores, seran guiades i comptaran amb les explicacions de Joan Isern i Ignasi Pascual, membres de la Plataforma en defensa del patrimoni cultural de Canovelles.

Deixa un comentari