La celebració de Sant Antoni s’ajorna al 12 de març

La celebració de Sant Antoni s’ajorna al 12 de març

Davant la situació sanitària i les restriccions vigents, la Comissió de Sant Antoni Abat ha decidit ajornar la passada dels Tres Tombs, que enguany servirà per celebrar el 60è aniversari de l’entitat i que inicialment estava prevista per al 22 de gener. Finalment, les activitats es realitzaran el 12 de març.

L’entitat organitzadora, la Comissió de Sant Antoni Abat, ha explicat en un comunicat que “la decisió s’ha pres amb la voluntat de deixar passar aquesta sisena onada que tan de prop ens està tocant i poder tornar a sortir al carrer, tots plegats”. Creuen que en aquests moments cal preservar la salut de les persones organitzadores, voluntàries i també del públic. A més, tot i que ser conscients que molt probablement al març no haurà acabat la pandèmia ni desapareixeran totes les restriccions, prioritzen poder dur a terme una passada lluïda després de dos anys sense sortir als carrers de Canovelles i gaudir de la festa de l’entitat.

Així, la festa de Sant Antoni Abat se celebrarà el 12 de març. El programa encara no està tancat, però no hi faltarà la ballada de bastons, la tradicional benedicció, la passada els carrers de Canovelles i la ja tradicional rifa.

Cal destacar que, per al dia 17 de gener, únicament es manté la missa en honor a Sant Antoni, a les 20 hores a la parròquia de Sant Fèlix i sense coca ni vi bo posterior.

Deixa un comentari