La 26a Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu, els dies 10, 11 i 12 de desembre

La 26a Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu, els dies 10, 11 i 12 de desembre

Aquest any, el pregó anirà a càrrec de l’historiador local Salvador Coll i s’instal·laran unes 170 paradetes de productes d’alimentació, artesanals i nadalencs, a la plaça de Sant Corneli

Els dies 10, 11 i 12 de desembre torna la 26a Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu, després del parèntesi de l’any passat a causa de la pandèmia.

La inauguració de la Fira tindrà lloc el divendres, 10 de desembre, a partir de les 20 h, amb pregó enguany de l’historiador local Salvador Coll i Icart. L’acte inclourà l’encesa del Foc de la Fira i la cantada de nadales a càrrec de l’Agrupació Coral Cardedeuenca.

L’encesa i benedicció del Foc de la Fira a l’ermita de Sant Hilari del dia 8, però, marcarà l’inici d’aquesta tradicional cita que organitza l’Associació de Veïns del Centre de la Vila.

Aquest any, al llarg de 3 dies, s’instal·laran a la plaça de Sant Corneli unes 170 paradetes de productes d’alimentació, artesanals i nadalencs. El concert de Nadal, el Caga Tió, l’escudella de la Fira de Nadal, concerts, sardanes i tallers de manualitats per a la mainada són algunes de les activitats que s’han programat, amb la col·laboració d’entitats de Cardedeu.

Paral·lelament, del 10 al 5 de gener, es pot visitar a la Capella de Sant Corneli  l’exposició del tradicional pessebre, realitzat pel pessebrista professional Josep Anton Rodríguez. L’horari de visites és els dissabtes, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h, i els diumenges, d’11 a 13 h.

Deixa un comentari