Fira ” Lliga’t a la Terra” a Santa Eulàlia de Ronçana

Fira ” Lliga’t a la Terra” a Santa Eulàlia de Ronçana

Per a més informació: https://productesdelvalles.wordpress.com/

Dissabte 15 d’abril vine a gaudir de la 13ª FIRA LLIGA’T A LA TERRA I MERCAT DEL PLANTER al Centre Cívic La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana
Deixa un comentari
El proper dissabte 15 d’abril de 2023 es farà per 13a Fira lliga’t a la terra i el Mercat del planter a Santa Eulàlia de Ronçana, al Centre Cívic La Fàbrica.

La Fira Lliga’t a la Terra està organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Com cada any, al llarg de tot el dia es podrà participar en diferents activitats, com tallers i xerrades, i comprar planters de varietats locals recuperades de tomàquets i altres productes del Vallès.

En aquesta 13ª edició a la Fira lliga’t a la terra i al Mercat del planter es podrà comprar varietats locals de tomàquets, de productes d’ horta, de plantes aromàtiques i medicinals i d’arbustos.

Durant tot el dia hi haurà parades amb productes dels pagesos de la comarca i podreu comprar als nostres productors gran diversitat de productes com melmelades, embotits, formatges, llegums, fruits secs, cervesa artesanal, conserves o pa.

Aquest any es podran realitzar visites a l’Hort de l’Espelt ubicat a l’explotació ecològica del Moli d’en Vendrell i l’Associació Llavors Orientals realitzarà:

Taller d’aprofitaments d’ hortalisses i fruits, a càrrec d’ en Pep Salsetes, cuiner i membre de Llavors Orientals
Xerrada Coneix el sòl: la clau de l’ èxit de l’ hort a càrrec de Jordi Puig, Doctor en Ciències Ambientals i membre de Llavors Orientals

A la 13ª fira LLIGA’T A LA TERRA I MERCAT DEL PLANTER tornem a fer el dinar popular elaborat per Cristina del Restaurant Can Candelich i que podreu degustar una amanida de l’hort i fideua de peix o verdures de temporada i all i oli i per finalitzar de postra iogurt de La Cleda amb mel i nous, i tot per només 10€.

El més petits i petites podran gaudir amb un bon berenar fet amb un brioix amb xocolata fet amb farines de varietats recuperades.

Aquest any també es fa venda de planter online a la web http://www.llavorsorientals.cat , i es pot passar a recollir-les per la fira, tot un luxe!!!

Tothom que vingui a la fira podrà obtenir un pòster (tamany foli o quartilla) de les varietats locals de tomàquets del Vallès i de les llegums del Vallès

Deixa un comentari