Fira de la botifarra de La Garriga

Fira de la botifarra de La Garriga

La 10a Fira de la Botifarra comptarà amb Maria Nicolau com a Botifadrina 2022

La cuinera i activista gastronòmica participarà en una sessió de debat entorn als orígens de la cuina catalana, la tradicional matança del porc i la botifarra de la Garriga.

Els dies 1, 2 i 3 d’abril, la plaça de l’Església s’omplirà de gastronomia local entorn al producte emblemàtic de la Garriga: la botifarra. Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir d’activitats, demostracions, tallers i degustacions.

Pels infants, hi ha programats tallers d’art, espai de contes i un concurs de dibuix, que tindran lloc a diversos espais de la Fira.

També comptarem amb música en directe, animació itinerant, cercavila de gegants i capgrossos i tallers de botifarres, hamburgueses i formatges que ambientaran l’espai de degustació de la plaça de l’Església.

L’esdeveniment compta amb la complicitat i implicació d’entitats i col·lectius del com els Gegants de la Garriga, l’Associació Corpus, La Clau-Centre d’Expressió Musical, l’Associació Agrària la Garriga, Ràdio Silenci, cansaladeries, Projecte Mexcla’t, la l’Aliança i el Centre Excursionista Garriguenc entre altres.

Més informació: http://www.firadelabotifarra.cat

 

Deixa un comentari