Festa Major de Vallromanes 2021

Festa Major de Vallromanes 2021

I arriba un any més la Festa Major de Sant Miquel que enguany també haurem de fer en format reduït per la Covid-19. Sabem que la cultura i la festa són segures, encara que cal ser prudents.
La situació que estem vivint no és fàcil, però creiem que és important que ens puguem retrobar i compartir.
Serà una Festa Major concentrada en el temps i sense la botifarrada ni l’aperitiu popular per minimitzar els riscos de contagi. És també per aquest motiu que molts dels actes i espectacles seran a l’exterior, amb aforament controlat. Hem intentat organitzar una festa per a tothom: petits, joves i grans, apostant per espectacles avantguardistes que esperem que us agradin.
Voldríem destacar el pregó que aquest any anirà a càrrec del grup jove de teatre de Vallromanes, Sweet Boom, l’espectacle Kràmpack de Jordi Sànchez, cocreador de Plats Bruts, el concert de Crazy Rockets, els escenaris secrets o el concert de Raquel Lúa i cia.
Agrair la col·laboració de les entitats locals que hi ha participat organitzant la melé de petanca, la nocturna Trinxavambes Xtrail, el torneig d’escacs, el tir amb l’arc i els concerts de Gòspel i de la Coral de Vallromanes.
Gràcies a tothom i molt bona Festa Major!!

Deixa un comentari