Festa Major de Montseny 2021

Festa Major de Montseny 2021

Festa Major de Montseny 2021

Ens plau informar-vos de que ja tenim lligat del tot el programa de Festa Major.

Enguany, tot i que sense descuidar les mesures sanitàries corresponents, la estem programant amb el format habitual, durant 4 dies i amb actes de matí, tarda i nit, i fins on ens permeten les mesures sanitàries vigents.

En aquest sentit ja tenim acordat l’espectacle d’en Santi al Natural, el Cinema a la Fresca, un clown per a la mainada, la jornada gegantera, un concert de blues, un concert per al dilluns a la tarda, a falta d’acabar de concretar també una gimcana infantil, un concert de jazz i algun acte més de cara al matí i el vespre del dilluns.

També hi haurà una exposició de fotos antigues d’en Quico de les Vernedes a la Sala de Plens i el tradicional torneig de futbol al camp d’esports. A falta de concretar també l’exposició de motos antigues.

Si arribades les dates hi ha més restriccions, ens hi adaptarem. Això vol dir que si no es pot fer ball, farem concert, asseguts, i que si ens toca plegar a dos quarts d’una, plegarem a dos quarts d’una.

També, enguany com a novetat, podeu col·laborar comprant, a partir d’aquest cap de setmana, el mocador de Festa Major amb en Quico i la Quica de protagonistes en dos colors, verd i vermell, per un preu de 5eur cadascun.

És el nostre desig de poder celebrar la Festa Major com cal, o com a mínim, el màxim de normalitzada possible.

Així doncs, creuem els dits i encomanem-nos a Sant Quico per a que ens alliberi, la situació sanitària millori, puguem retrobar-nos a la plaça, i puguem compartir aquests dies de joia i germanor amb tots vosaltres.

Visca la Festa Major!

Deixa un comentari