Festa Major de Mollet del Vallès

Festa Major de Mollet del Vallès

FESTA MAJOR DE MOLLET DEL VALLÈS

La Festa Major de Mollet, del 21 al 24 d’agost, s’adaptarà a les restriccions i les mesures de seguretat contra la COVID-19. Els aforaments seran limitats i els actes es faran en zones perimetrades. El programa inclou una vuitantena d’activitats, entre les quals destaquen les actuacions de Chicuelo o Las Karamba. El pregó anirà a càrrec de la directora Infermera de la Fundació Sanitària de Mollet, Mireia Vicente. El cartell és obra de la il·lustradora infantil Anna ST Ortiz. L’any passat no hi va haver Festa Major a causa del virus.

Els actes no es faran a la via pública, i no hi haurà espectacles intinerants, sinó que se celebraran en espais i equipaments de la ciutat, com són el Mercat Vell, el pati de Col·legis Nous, el Museu Abelló, l’envelat de la pista exterior de Riera Seca i la zona d’educació vial de Can Mulà. Les colles dels Morats i dels Torrats, per la seva banda, portaran a terme les seves activitats a l’Institut Aiguaviva (Longarón) i l’Escola Montseny, respectivament.

Els aforaments seran limitats i tothom haurà d’estar assegut. Caldrà inscripció prèvia i les entrades s’hauran de comprar anticipadament.

         

Deixa un comentari