Festa Major de La Roca del Vallès

Festa Major de La Roca del Vallès

Festa Major de La Roca del Vallès

Ja tenim aquí la Festa Major de la Roca del Vallès!
Tot i que celebrar aquesta darrera festivitat de l’estiu ens fa sempre molta il·lusió, enguany té un regust especial atès que recuperem la presencialitat dels actes, després de molts mesos de restriccions pandèmiques. Perquè les festes populars són això: espais de trobada, de joia, d’alegria i comunió entre totes les veïnes i els veïns. Això sí, no hem d’abaixar la guàrdia i des de l’Ajuntament hem posat tots els mitjans necessaris per tenir activitats del tot segures. Així, porteu mascareta, mantingueu les distàncies i respecteu en tot moment les mesures de cada acte.
Ha estat un repte gegantí mantenir les propostes culturals i les festes majors en aquest context, i en aquest sentit cal destacar el compromís de treballadors municipals, entitats i veïns i veïnes que s’han implicat per treballar per mantenir el nostre calendari festiu. La cultura és segura, la participació ens cohesiona i la vida social ens enforteix. Som un municipi viu, solidari, actiu i dinàmic, que sap conjuminar les tradicions amb les noves propostes. Inconformista, valent i tossut, sempre lluitant pel que creiem que és millor pel conjunt del veïnat. El resultat d’aquest esperit que hem pogut organitzar totes les festes populars, ja sigui de manera telemàtica o presencial, però no ens hem resignat i hem lluitat per mantenir la nostra identitat en un context molt difícil. Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible.
Res més, us convidem a totes i tots de gaudir de la Festa Major de la Roca del Vallès. Consulteu el ric programa i estigueu atentes i atents per si hi ha algun canvi, atès la situació pandèmica.

Us hi esperem!
Albert Gil
Alcalde de la Roca del Vallès

Deixa un comentari