Festa Major de Figaró-Montmany

Festa Major de Figaró-Montmany

FESTA MAJOR DE FIGARÓ-MONTMANY

Del 26 d’agost a l’1 de setembre a Figaró recuperem la Festa Major, adaptada a les restriccions requerides per la contenció de la COVID-19. “Peyu. L’home orquestra” serà el protagonista de la Nit del Teatre.

Després d’un any sense Festa Major, Figaró ja torna a tenir aquí la seva cita més esperada! Aquest any la Festa Major ha hagut de ser reinventada i presentada amb un format una mica diferent del que estem acostumades i acostumats per tal de garantir les mesures de protecció sanitàries derivades de la Covid-19. Unes mesures que ens permetran gaudir d’aquests dies de festa amb alegria, però també amb seguretat.

Entre els canvis més significatius hi ha el fet que per poder accedir a les activitats presencials es recomana fer la inscripció prèvia o bé, comprar l’entrada amb antelació. Es podran sol·licitar un màxim de 6 invitacions/entrades per persona.

INSCRIPCIÓ PRÈVIA

A partir del 19 d’agost pots fer la teva inscripció als actes gratuïts de la següent manera:

ANTICIPADA EN LÍNIA: A través del formulari d’inscripció: formulari

PRESENCIAL: A l’Ajuntament, en el seu horari d’obertura (dilluns a divendres, de 10:00 h a 13:30 h) o bé, mitja hora abans de l’acte, sempre que no s’hagi assolit l’aforament màxim.

Feu un comentari