Festa Major d’ Hivern – Sant Antoni de Vilamajor

Festa Major d’ Hivern – Sant Antoni de Vilamajor

Els dies 13, 14, 15, 16 i 17 de gener amb més d’una vintena d’activitats organitzades per les entitats i per l’Ajuntament.

Com marca la tradició, Sant Antoni de Vilamajor comença el nou any amb la seva tradicional Festa Major d’Hivern programada per aquest cap de setmana, del 13 al 17 de gener de 2023.

L’Ajuntament comparteix el programa d’actes i activitats, amb més d’una vintena de propostes per a tots els públics. On no faltaran les propostes organitzades per les entitats i les associacions del municipi, amb la III edició del Trivial Parti Nait de l’Ateneu Popular, la tradicional Ruta de les Ermites dels Caminaires de Vilamajor i l’esperat Correfoc d’hivern dels Bocs i Diables de Vilamajor.

Els Vilamajoves també hi participen amb un nou concurs per premiar al vilamajorí o vilamajorina que sigui capaç de menjar més carquinyolis, el Casal de la Gent Gran Can Monteys organitza també el Torneig de Petanca i la tradicional trobada gegantera amb cercavila i ball de la Colla Gegantera de Sant Antoni de Vilamajor.

Així com la popular concentració de vehicles del Clan del Clàssic, que ompliran la plaça de la Vila i els seus voltants amb relíquies antigues.

La Biblioteca Joana Raspall i Juanola també hi participa amb dues activitats: la sessió dels Contes Petitets i la projecció de la pel·lícula “Alcarràs” organitzada des del Grup de Cinema de la Biblioteca Municipal, format per Viladones i per l’Ateneu popular.

Per altra banda, l’Ajuntament també ha organitzat tallers, concerts i activitats ben diverses i pensades per a totes les edats. Els inflables i un escap room familiar a la urbanització de les Pungoles, un espai de joc i creació amb tallers i el concert infantil Coloraines Band i un taller de circ al Parc de Can Sauleda, són les propostes infantils.

Així com diverses propostes per al públic més adult, l’espectacle d’imitació del gran Eugenio a càrrec del vilamajorí Narcís Ibáñez i el concert de versions Mashup Party Band amb Dj Surda programat per dissabte 14 de gener.

La passejada històrica pel carrer Vell amb en Ferran Sarrià, un taller familiar de cuina saludable, el concert Barcelona Rock Strings i l’espectacle “Tenors” amb un recull de les belles i conegudes melodies d’avui i de sempre pensat per a la gent gran.

El 17 de gener, coincidint amb el dia festiu en honor al Patró Sant Antoni Abat, hi haurà la tradicional missa i la Benedicció dels animals i una proposta de cinema infantil a la Sala amb la pel·lícula “Ainbo: la guerrera de l’Amazones”.

Durant els dies de la Festa, també hi haurà instal·lada la Fira d’atraccions a la plaça del Mercat amb diverses atraccions. Amb motiu d’aquesta, el pròxim diumenge 15 de gener no hi haurà el Mercat Municipal i estarà inhabilitat l’aparcament del Mercat.

Tags:

Feu un comentari