Festa del Carnestoltes a Parets del Vallès

Festa del Carnestoltes a Parets del Vallès

La gresca i la disbauxa ompliran els carrers de Parets i el pavelló municipal el 19 de febrer

Un any més, sa Majestat el Rei Carnestoltes visitarà Parets del Vallès per omplir els carrers i places de festa, gresca i disbauxa. La celebració començarà el diumenge 19 de febrer, a les 10 h, amb l’inici de la rua al carrer Monistrol, i continuarà pels carrers de la vila fins arribar al pavelló.

Enguany hi haurà un total de 12 premis en disfresses: 3 per a la categoria individual per a infants, 3 per a adults, 4 per a les comparses d’adults i 2 per a les comparses infantils. Una de les novetats d’aquest any ha estat l’increment de l’import dels premis locals en la modalitat de comparsa d’adults. A més, a diferència de les celebracions anterior, els premis els podran cobrar també entitats i associacions, a més de persones físiques.

Pel que fa als concursos, per a participar en el concurs individual, caldrà inscriure-s’hi el mateix dia al carrer Monistrol, mentre que per al concurs de comparses, han d’inscriure-s’hi prèviament a Can Rajoler (carrer Travessera, 1, o al telèfon 93 573 98 00) en horari d’oficina. Un cop inscrits, es farà entrega als concursants de les normes de participació.

info: https://www.parets.cat/actualitat/noticies/2023/01/27/parets-celebra-el-carnestoltes-per-a-la-gent-gran

Tags:

Deixa un comentari