Excursió des de Bigues i Riells del Fai a L’Ametlla del Vallès

Excursió des de Bigues i Riells del Fai a L’Ametlla del Vallès

Ens trobarem el dia 19 de març de 2023 a partir de les 7:30 al parc de Can Barri. L’excursió començarà a les 8 del matí.
En aquest any 2023 volem conèixer els municipis veïns de Bigues i Riells del Fai.

La ruta del mes de març ens portarà a l’Ametlla del Vallès, una ruta que transitarà per escenaris ben diversos i per a tots els gustos: Modernisme, masies, ermites, indrets feréstecs, indrets amb vistes, salts d’aigua… La ruta té uns 15’7 quilòmetres de recorregut amb 520 metres de desnivell i una durada prevista de 5:00h.

Qui no disposi de llicència federativa de la FEEC caldrà que reservi plaça obligatòriament mitjançant la plataforma entrapolis.com (premeu aquí per accedir-hi, les places estan limitades). Qui en disposi només cal que ho acrediti prèviament a la realització de la caminada. El període d’inscripcions s’obrirà el dia 12 de març. Places limitades.

Teniu a la vostra disposició el reglament que regeix les nostres excursions. Els menors d’edat han de presentar l’autorització signada que us podeu descarregar d’aquesta pàgina del seu representant legal i els menors de 14 anys obligatòriament han d’anar acompanyats d’un adult.

Tags:

Deixa un comentari