Caminada des de Bigues i Riells del Fai a Caldes de Montbui

Caminada des de Bigues i Riells del Fai a Caldes de Montbui

Ens trobarem el dia 21 de maig de 2023 a partir de les 7:30 l’Aparcament del Castell de Montbui. L’excursió començarà a les 8 del matí.
En aquest any 2023 volem conèixer els municipis veïns de Bigues i Riells del Fai.

La ruta del mes de maig ens portarà a Caldes de Montbui, una ruta que ens permetrà caminar pel nucli històric d’aquesta vila i passar per alguna de les moltes pedreres que es van explotar en ell a finals del segle XIX i principis del XX. La ruta té uns 16 quilòmetres de recorregut amb 540 metres de desnivell i una durada prevista de 5:30h i el punt de trobada és l’aparcament del Castell de Montbui.

Qui no disposi de llicència federativa de la FEEC caldrà que reservi plaça obligatòriament mitjançant la plataforma entrapolis.com (premeu aquí per accedir-hi, les places estan limitades). Qui en disposi només cal que ho acrediti prèviament a la realització de la caminada. El període d’inscripcions s’obrirà el dia 14 de maig. Places limitades.

Teniu a la vostra disposició el reglament que regeix les nostres excursions. Els menors d’edat han de presentar l’autorització signada que us podeu descarregar d’aquesta pàgina del seu representant legal i els menors de 14 anys obligatòriament han d’anar acompanyats d’un adult.

Tags:

Deixa un comentari